Neler Yeni

Öneri Northgard nasıl bir oyundur?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Northgard tarzı oyunlarla pek aram yoktur. 1000 saat oyunu öğrenip de sonra oyunu tam kavradığım, gelişmesi zor oyunları sevmiyorum. Bana daha çok kafa dağıtacak, zaman geçirtecek, chill bir oyun lazım bu türden. Bu bakımdan Northgard beni tatmin eder mi? Alışması ve öğrenmesi uzun sürüyor mu, karışık ve zor mu, gelişim süresi yavaş mı? Yoksa benim istediğim gibi daha rahat bir kafada mı?

Carl-S

80+ Gold
kafa dağıtacak oyun bir taraftan kış geldi mi yiyecek sıkıntısı yaşamıştım oynarken.
Çok oynamadım.

mesut3467

80+ Bronze
Oyun fiyat olarakta iyi ama klanların dlc üzerinden ayrı satılması biraz saçma geliyor. Başka bir klan oynamak istediğinde satın alman gerek.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar benim sorduğum sorulara cevap verirseniz sevinirim. DLC sormuyorum, oyunun mantığını ve nasıl bir oynanışı olduğunu soruyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Arkadaşlarınla oynarsan harika ötesi. Bazen chill olmaktan çıkıyor. Olay asker kampı ve altını dengeli götürebilmekte. Saldırı öncesi 800 altın yaptığın an win. Öğrenmesi pek zor değil. Yeni başladıysan Ayı klanını tavsiye ederim. Oyun başında çok ucuza Ayı çıkartıp etrafı temizlersin.

mesut3467

80+ Bronze
Chill oyun arıyorsan koloni oyunlarından uzak dur. Oyunun girişinde her şey kolayken sayı arttıkça kafa yorman gerekecek. Mantık basit lootla geliş keşfet savaş geliş.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Chill oyun arıyorsan koloni oyunlarından uzak dur. Oyunun girişinde her şey kolayken sayı arttıkça kafa yorman gerekecek. mantık basit lootla geliş keşfet savaş geliş.
Ben buna okeyim. Benim sitem ettiğim olay EU, HOI gibi oyunlar. Bu oyunları gerçekten oynamak için yüzlerce saat öğrenmek gerekiyor ve çok detaylı/karışık. Ben bunu istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlarınla oynarsan harika ötesi. Bazen chill olmaktan çıkıyor. Olay asker kampı ve altını dengeli götürebilmekte. Saldırı öncesi 800 altın yaptığın an win. Öğrenmesi pek zor değil. Yeni başladıysan Ayı klanını tavsiye ederim. Oyun başında çok ucuza Ayı çıkartıp etrafı temizlersin.
Yeni başlayan birine bir tavsiyeniz var mı? Nelere dikkat etmeliyim ve neleri seçmeliyim?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben buna okeyim. Benim sitem ettiğim olay EU, HOI gibi oyunlar. Bu oyunları gerçekten oynamak için yüzlerce saat öğrenmek gerekiyor ve çok detaylı/karışık. Ben bunu istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni başlayan birine bir tavsiyeniz var mı? Nelere dikkat etmeliyim ve neleri seçmeliyim?
Ayı oynayarak başla. Oyun başladığı an etrafındaki 2 blok her yeri aç. Ev sayısına hep dikkat et. Hızlı bir şekilde tüccarı açıp altın kasmaya başla. Askeri binaları hazır tut. Eserini yapmayı unutma

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ayı oynayarak başla. Oyun başladığı an etrafındaki 2 blok her yeri aç. Ev sayısına hep dikkat et. Hızlı bir şekilde tüccarı açıp altın kasmaya başla. Askeri binaları hazır tut. Eserini yapmayı unutma
Çok teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye