Neler Yeni

(NOSTALJİ) Oyunculuğa Başladığınızda Oynadığınız Veya Sizde İz Bırakan Oyunlar?

whoamii

80+ Silver
Merak ettim, sıradan sorayım dedim. İlk oynadığım oyun "Cocopops Jetski" oyunuydu asla unutmam, çok küçükken bir arkadaşımın evine gittiğimde gevrek kutusundan çıkan CD'yi vermişti ve ilk oyunum o olmuştu. Biraz komik evet :D Görselini bulamadığımdan dolayı bunu koyamayacağım için bunu saymamayı tercih ettim.

1-Need For Speed Undercover:
Bu oyunu ilk oynadığımda sene sanırım 2013 falandı, oyunun ne zaman çıktığını tam hatırlamadığım için çok da sallamak istemiyorum:D
segsgsgs.png

O zamana göre gayet güzel grafikleri var bence:D

2-Pink Panther:
Bunu da çok oynamıştım, kaykay bölümünü defalarca sıkılmadan oynardım:D
pembe.jpg

3-GTA San Andreas:

Biraz klasik evet fakat oynadığım 3. oyun buydu, pek de anlatmaya gerek yok sanırım.
650x344-gta-san-andreas-silah-hilesi-nedir-san-andreas-silah-hileleri-1597409725497.jpg

4-MU Online:
Bu bir MMORPG oyunu, bilen fazla kişi çıkmaz çünkü Metin2 kadar ünlü değildi, sanırım Metin2'den daha erken çıkmıştı. Oyunun görsellerine baktım da kafamda kalan grafikler çok daha iyiydi:D
mu-online-season15.1-update-slayer-preorder-02.jpg

Herkesin dönemi ve oynadığı oyunlar farklı, siz neyle başladınız? (Konu biraz rehber gibi olmuş ama olsun:D)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Lol oyle bi iz bırakmıș ki bende kaç yıldır oynamasam bile videosunu izliyorum sürekli

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
V
Merak ettim, sıradan sorayım dedim. İlk oynadığım oyun "Cocopops Jetski" oyunuydu asla unutmam, çok küçükken bir arkadaşımın evine gittiğimde gevrek kutusundan çıkan CD'yi vermişti ve ilk oyunum o olmuştu. Biraz komik evet :D Görselini bulamadığımdan dolayı bunu koyamayacağım için bunu saymamayı tercih ettim.

Bu oyunu ilk oynadığımda sene sanırım 2013 falandı, oyunun ne zaman çıktığını tam hatırlamadığım için çok da sallamak istemiyorum:D
Alıntıyı görüntüle

2-Pink Panther:
Alıntıyı görüntüle

3-GTA San Andreas:
Biraz klasik evet fakat oynadığım 3. oyun buydu, pek de anlatmaya gerek yok sanırım.
Alıntıyı görüntüle

4-MU Online:
Bu bir MMORPG oyunu, bilen fazla kişi çıkmaz çünkü Metin2 kadar ünlü değildi, sanırım Metin2'den daha erken çıkmıştı. Oyunun görsellerine baktım da kafamda kalan grafikler çok daha iyiydi:D
Alıntıyı görüntüle
Herkesin dönemi ve oynadığı oyunlar farklı, siz neyle başladınız? (Konu biraz rehber gibi olmuş ama olsun:D)
Valorant.
Ben hayatımda türk oyun kitesinden bu kadar soğumamıştım.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Need for Speed Underground 2.Adını falan bilmiyodum o zamanlar araba oyunu diye oynuyodum çok da güzeldi.tabii ki minecraft ve max payne de var.İlkim Underground 2 mi yoksa Minecraft mı o kadar hatırlamıyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,076
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Alıntıyı görüntüle

2-Pink Panther:
Alıntıyı görüntüle

3-GTA San Andreas:

Alıntıyı görüntüle

4-MU Online:
Alıntıyı görüntüle
Cod MW serisi oyun oynamaya başladığım da tanıştığım oyunlardan unutamadiklarim arasındadır. Kaç kere bitirmiş olmama rağmen geçen de o kadar para verip seriyi bir kerede orijinal olarak bitirdim. Bir seri bu kadar mı güzel olur, çıktıktan 10-15 sene sonra bile zevkle oynanabilir yaa.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Need for Speed Underground

Call of Duty 2
CoD 2'nin bende çok ayrı bir yeri vardır. Geçemediğim bölümleri babam geçerdi. Hatta bir bölümde bordo bereli komutanı gece koruyorduk dağdan bölük bölük askerler iniyordu onları topla vuruyorduk falan. Orayı hiç geçemezdim(hâlâ geçemiyorum).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom