whoamii
80+ Silver
Merak ettim, sıradan sorayım dedim. İlk oynadığım oyun "Cocopops Jetski" oyunuydu asla unutmam, çok küçükken bir arkadaşımın evine gittiğimde gevrek kutusundan çıkan CD'yi vermişti ve ilk oyunum o olmuştu. Biraz komik evet Görselini bulamadığımdan dolayı bunu koyamayacağım için bunu saymamayı tercih ettim.
1-Need For Speed Undercover:
Bu oyunu ilk oynadığımda sene sanırım 2013 falandı, oyunun ne zaman çıktığını tam hatırlamadığım için çok da sallamak istemiyorum
O zamana göre gayet güzel grafikleri var bence
2-Pink Panther:
Bunu da çok oynamıştım, kaykay bölümünü defalarca sıkılmadan oynardım
3-GTA San Andreas:
Biraz klasik evet fakat oynadığım 3. oyun buydu, pek de anlatmaya gerek yok sanırım.
4-MU Online:
Bu bir MMORPG oyunu, bilen fazla kişi çıkmaz çünkü Metin2 kadar ünlü değildi, sanırım Metin2'den daha erken çıkmıştı. Oyunun görsellerine baktım da kafamda kalan grafikler çok daha iyiydi
Herkesin dönemi ve oynadığı oyunlar farklı, siz neyle başladınız? (Konu biraz rehber gibi olmuş ama olsun)
1-Need For Speed Undercover:
Bu oyunu ilk oynadığımda sene sanırım 2013 falandı, oyunun ne zaman çıktığını tam hatırlamadığım için çok da sallamak istemiyorum
O zamana göre gayet güzel grafikleri var bence
2-Pink Panther:
Bunu da çok oynamıştım, kaykay bölümünü defalarca sıkılmadan oynardım
3-GTA San Andreas:
Biraz klasik evet fakat oynadığım 3. oyun buydu, pek de anlatmaya gerek yok sanırım.
4-MU Online:
Bu bir MMORPG oyunu, bilen fazla kişi çıkmaz çünkü Metin2 kadar ünlü değildi, sanırım Metin2'den daha erken çıkmıştı. Oyunun görsellerine baktım da kafamda kalan grafikler çok daha iyiydi
Herkesin dönemi ve oynadığı oyunlar farklı, siz neyle başladınız? (Konu biraz rehber gibi olmuş ama olsun)