Neler Yeni

Nostaljik Radyo veya Pikap önerisi istiyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar anneler gününde anneme nostaljik radyo veya pikap almayı düşünüyorum, var mı önerebileceğiniz kaliteli bir şey ? Benim aklımdan Trt marketteki nostaljik radyolar geçti. Yüksek kalitede başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar anneler gününde anneme nostaljik radyo veya pikap almayı düşünüyorum, var mı önerebileceğiniz kaliteli bir şey ? Benim aklımdan Trt marketteki nostaljik radyolar geçti. Yüksek kalitede başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?
bütçe nedir ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Sinan
Bende aynısını düşünüyorum. TRT marketteki radyoların diğerlerinden markadan başka farkları var mıdır acaba çünkü aralarında bin tl gibi bir fark var.
Sanırım ben gidip kendim görüp alacam internetten bu iş sıkıntı bozuk falan gelirse uğraştırırlarsa vakitte geçer. Hele de TRT den bozuk gelirse iş daha bile sıkıntı olur gibime geliyor.
Pikap işi daha masraflı zaten plaklar uçmuş iyice.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynısını düşünüyorum. TRT marketteki radyoların diğerlerinden markadan başka farkları var mıdır acaba çünkü aralarında bin TL gibi bir fark var.
Sanırım ben gidip kendim görüp alacam internetten bu iş sıkıntı bozuk falan gelirse uğraştırırlarsa vakitte geçer. Hele de TRT den bozuk gelirse iş daha bile sıkıntı olur gibime geliyor.
Pikap işi daha masraflı zaten plaklar uçmuş iyice.
hocam bende merak ettim piyasadaki diğer ürünlerden farkını. Sanırım Trt den alıcam ya. Belli bir kaliteyi veriyordur herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom