Neler Yeni

İşe başlamak istiyorum ama yapamam diye korkuyorum

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
kardeşim 1.5 ay oldu popeyes da çalışıyorum avmde. açıkcası stresli ortam mutfak tarafı olsun ön taraf olsun müşteriyle uğraşmak gerçekten zor, şu anda %80 kasiyerlik yapıyorum. evet bende korkuyordum girmeden önce ama hata yapacaksın elbette hata yapa yapa alışacaksın. takma yani korkulacak bir şey yok
ayıptır sorması kaç saat çalışıyorsun reis

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Merhaba arkadaşlar işe girmek istiyorum kendime bilgisayar alacağım, ama yapamam diye korkuyorum. Kahvehanede garsonluk yapmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Dostum 2 yıla yakındır çalışıyorum benim de ilk iş tecrübem ve başta böyleydim sonra bugüne kadar o kadar gülünç o kadar komik insanlar geldi geçti ki herif daha tepsiyi tutamıyor mesela ya da dediğini anlamıyor gibi şeyler gördükten sonra dedim ki boşuna takıyorsun.
şu anda iş yerinin en tecrübeli ve iş bilir elemanıyım ve inan ki bi yerden sonra bu senin aslında aleyhine oluyor her işe seni çağırıyorlar her işe seni koşturuyorlar o yüzden sana tavsiyem sakın her işi yapabildiğini gösterme bir kere bir işi yaparsan elinde kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam haklı beyler. onu bunu geçtim birde ya çayı taşıyım diye milletin üstüne dökersen? yiyeceğin azarları ben bile tahmin edemiyorum. hem ustandan hem çayı döktüğün adamdan. offf
He bak bu konuda haklısın patrondan azar işetebilirisn vs... ama sakın saygıyı yok saymalarına izin verme benim bir diğer hatam da bu sakın bu hataya düşme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan Akıllı
Merhaba arkadaşlar işe girmek istiyorum kendime bilgisayar alacağım, ama yapamam diye korkuyorum. Kahvehanede garsonluk yapmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Gardaşım çoğu kahvehanede ( bizim buralarda gave ) dediğimiz yerlerde tepsiye 10 bardak çay konur yana kahvesi sodası meyve suyu konur masaları gezersin kim ne aldıysa yazarsın dağıttıktan sonra yada arkanda biri gelir o yazar çay dağıtmada korkacak bir şey yok tedirgin olma hedefin olduktan sonra da başaramıyacağın bir şey yok. Yapamam diye düşündüğünü yapamazsın düşünme. 3 yıldan fazla garsonluk yaptım çokca kalabalık alanlara yemekli yemeksiz yerlere kendi babamın üstüne bile çay döktüm milletin içinde utandım sıkıldım ama ekmek parası elbet kazalar aksilikler hayatın herbir noktasında olacak karşılaşacaksın ama bunu daha işe başlamadan kendine yaparsan iş hayatında karşına duvar örmüş olursun bunu kendine yapma ve hemen işe koyul helalinden alnının terini kazanmaya başla amma öyle Günlük 100-200 lira gibi bi paraya çalışma kedi köpek bağlasan durmaz o paraya . Saygılarımla

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Yunus Emre Arslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uzun huysuz
Tecrübe olmadan nasıl bir işte uzman olacaksın?
İşe gir olmazsa en kötü ayrılırsın.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ad
Dostum 2 yıla yakındır çalışıyorum benim de ilk iş tecrübem ve başta böyleydim sonra bugüne kadar o kadar gülünç o kadar komik insanlar geldi geçti ki herif daha tepsiyi tutamıyor mesela ya da dediğini anlamıyor gibi şeyler gördükten sonra dedim ki boşuna takıyorsun.
şu anda iş yerinin en tecrübeli ve iş bilir elemanıyım ve inan ki bi yerden sonra bu senin aslında aleyhine oluyor her işe seni çağırıyorlar her işe seni koşturuyorlar o yüzden sana tavsiyem sakın her işi yapabildiğini gösterme bir kere bir işi yaparsan elinde kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bak bu konuda haklısın patrondan azar işetebilirisn vs... ama sakın saygıyı yok saymalarına izin verme benim bir diğer hatam da bu sakın bu hataya düşme.
abi sen niye 3-4 günde bi profil görseli değişiyor, bi de kız koyuyon yani ben çözemedim

Top Bottom