Kardeşim note serisi hiç önerilmiyor alma derim başka model bul.Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum telefon hakkında genel bilgiler verirmisiniz ayrıca telefona ısınıyor diyorlar sorun çıkartırmı
Tamamda eğer bilgin varsa keşke bi bilgi verseydin alma demek yerine yani dedikodular her zaman doğru çıkmıyor telefonun ısınma sorunu hariç her şeyi temiz gibi gözüküyor ancak kullanan kişilerdende bazı şeyler duymak istedim yinede sağolKardeşim note serisi hiç önerilmiyor alma derim başka model bul.
bu arada başka bir yazıda note 10s için güzel şeyler yazmışsın niye bu yazıya önerilmiyor dedin anlamadımKardeşim note serisi hiç önerilmiyor alma derim başka model bul.
Ben o yazıda iyi bilmiyordum sonra kullanan arkadaşı bir soriyim dedim kötü önerme dedi kötü telefon dedi.Tamamda eğer bilgin varsa keşke bi bilgi verseydin alma demek yerine yani dedikodular her zaman doğru çıkmıyor telefonun ısınma sorunu hariç her şeyi temiz gibi gözüküyor ancak kullanan kişilerdende bazı şeyler duymak istedim yinede sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada başka bir yazıda note 10s için güzel şeyler yazmışsın niye bu yazıya önerilmiyor dedin anlamadım