Neler Yeni

Note 10s'i 2. elde 3.600 tl fiyata almak günümüzde mantıklımı

MkaArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Bozbay
Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum telefon hakkında genel bilgiler verirmisiniz ayrıca telefona ısınıyor diyorlar sorun çıkartırmı

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum telefon hakkında genel bilgiler verirmisiniz ayrıca telefona ısınıyor diyorlar sorun çıkartırmı
Kardeşim note serisi hiç önerilmiyor alma derim başka model bul.

MkaArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Bozbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamda eğer bilgin varsa keşke bi bilgi verseydin alma demek yerine yani dedikodular her zaman doğru çıkmıyor telefonun ısınma sorunu hariç her şeyi temiz gibi gözüküyor ancak kullanan kişilerdende bazı şeyler duymak istedim yinede sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada başka bir yazıda note 10s için güzel şeyler yazmışsın niye bu yazıya önerilmiyor dedin anlamadım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
2021 Kasım'da Hepsiburada'dan 3400TL'ye aldım. Piyasaya baktığımda ikinci el uygun görünüyor fakat bulabilirsen Note 11 serisine de bakabilirsin. Alınmaz sorunlu diyenler gelmeden ailemde ve çevremde çoğu kişi bu telefonu kullanıyor, henüz hiç birinden şikayet duymadım. 1-2 bug görüp herhangi bir markaya bu sıkıntılı şu sorunlu demekten vazgeçin artık.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
kanka kullanıyorum kasma donma yok ama ısınıyor şu an 32 derece düşün cam açık havada serin dışarıda güneşin altında kullanrken 39 bile oluyor

En İyi Cevap
3
Güzel cihaz, TR cihazı ise alınır.

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Tamamda eğer bilgin varsa keşke bi bilgi verseydin alma demek yerine yani dedikodular her zaman doğru çıkmıyor telefonun ısınma sorunu hariç her şeyi temiz gibi gözüküyor ancak kullanan kişilerdende bazı şeyler duymak istedim yinede sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada başka bir yazıda note 10s için güzel şeyler yazmışsın niye bu yazıya önerilmiyor dedin anlamadım
Ben o yazıda iyi bilmiyordum sonra kullanan arkadaşı bir soriyim dedim kötü önerme dedi kötü telefon dedi.

Top Bottom