Alınmaz 5 kuruş etmez note 10 pro veya yd telefonlara yönelSoru bu ya da başka öneri
Yd mi alacaksın ?Soru bu ya da başka öneri
Kusura bakmazsan yd ne demek bilmiyorum daAlınmaz 5 kuruş etmez note 10 pro veya yd telefonlara yönel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yd mi alacaksın ?
Tamamdır teşekkürlerXiaomi 10t lite veya s20 fe önerebilirim 11 pro kötü bir telefon bence (108mp falan olduğuna bakmayın geneli göz boyama bence çünkü işlemcinin de güçlü olması ki kamerayı besleyebilesin)
Kamera leş gibi komşu almış hiç begenmedim sadece 67W 120Hz amoled ekran dışında hiçbir artısı yok vide kayıt seçenekleri 720 30 1080P 30FpsXiaomi 10t lite veya s20 fe önerebilirim 11 pro kötü bir telefon bence (108mp falan olduğuna bakmayın geneli göz boyama bence çünkü işlemcinin de güçlü olması ki kamerayı besleyebilesin)
Yurt dışıKusura bakmazsan yd ne demek bilmiyorum da
Tamamdır teşekkürler
9K Para verip 1080p30 olması biraz üzücü benceKamera leş gibi komşu almış hiç begenmedim sadece 67W 120Hz amoled ekran dışında hiçbir artısı yok vide kayıt seçenekleri 720 30 1080P 30Fps
Yurt dışı
Yok yurdışı Almayacam vatana gidip alacazKamera leş gibi komşu almış hiç begenmedim sadece 67W 120Hz amoled ekran dışında hiçbir artısı yok vide kayıt seçenekleri 720 30 1080P 30Fps
Yurt dışı
Benim önerim işlemcisi Snapdragon kullanan bir cihazı alman olur S20 fe olabilir ama yıl olarak 3 yıl oldu ana güncelleme almayacak Xiaomi de başka Qualcomm işlemci mevcut ise onlara bakmanı öneririm MediaTek yada Exynos işlemcilerde optimizasyon sıkıntısı ve pil kullanımı fazla oluyor bir zamanlar Samsung servisinde çalışan biri olarak diyorumSoru bu ya da başka öneri
Bütçeniz nedir? Ne kadar esneyebilirYok yurdışı Almayacam vatana gidip alacaz
Aga sakkın alma bak gerçekten pişman olursun o telefon tam bir tuzak anlamayan insanlar alıyor ama hiç iyi degil ekran harici performans ve kamera kötü sen bütçeni söyle ve yurtdışı telefon alabilirmisin?Yok yurdışı Almayacam vatana gidip alacaz
Benim önerim işlemcisi Snapdragon kullanan bir cihazı alman olur S20 fe olabilir ama yıl olarak 3 yıl oldu ana güncelleme almayacak Xiaomi de başka Qualcomm işlemci mevcut ise onlara bakmanı öneririm MediaTek yada Exynos işlemcilerde optimizasyon sıkıntısı ve pil kullanımı fazla oluyor bir zamanlar Samsung servisinde çalışan biri olarak diyorum
En fazla 7500Bütçeniz nedir? Ne kadar esneyebilir
Note 10 pro hocam alıcaksa note10 pro > note 11 proBenim önerim işlemcisi Snapdragon kullanan bir cihazı alman olur S20 fe olabilir ama yıl olarak 3 yıl oldu ana güncelleme almayacak Xiaomi de başka Qualcomm işlemci mevcut ise onlara bakmanı öneririm MediaTek yada Exynos işlemcilerde optimizasyon sıkıntısı ve pil kullanımı fazla oluyor bir zamanlar Samsung servisinde çalışan biri olarak diyorum