Kaçak almak daha mantıklıNote 12 pro 5g almayı düşünüyorum sizce ithalatçı garantili mi almak mantıklı türkiye garantili mi ?
İthalatçı Garantili 11000 TL
Türkiye Garantili 12300 TL
Aralarındaki fiyat farkları bu şekilde
Note 12 pro 5g almayı düşünüyorum sizce ithalatçı garantili mi almak mantıklı türkiye garantili mi ?
Aralarındaki fiyat farkları bu şek
Adam haklı beylerKaçak almak daha mantıklı
Adam haklı beylerKaçak almak daha mantıklı
Temiz bir yurtdışı almak daha mantıklı hocamNote 12 pro 5g almayı düşünüyorum sizce ithalatçı garantili mi almak mantıklı türkiye garantili mi ?
İthalatçı garantili alın bişey olmazNote 12 pro 5g almayı düşünüyorum sizce ithalatçı garantili mi almak mantıklı türkiye garantili mi ?
Yurtdışı cihazda imei sorunu nasıl hallediliyor kapanmıyor muTemiz bir yurtdışı almak daha mantıklı hocam
Düzgün telefoncu bulursan kapanmıyor, bende mi xiaomi 10s vardı adam motorola imei'si çakmıştı valla 3 sene hiçbir şey olmadıYurtdışı cihazda imei sorunu nasıl hallediliyor kapanmıyor mu
Türkiye garantili olan yerin linkini atarmısınızNote 12 pro 5g almayı düşünüyorum sizce ithalatçı garantili mi almak mantıklı türkiye garantili mi ?
Trendyol da var xiaomi Türkiye garantili diye aratın çıkıyorTürkiye garantili olan yerin linkini atarmısınız
Onlar doğru değil dostumTrendyol da var xiaomi Türkiye garantili diye aratın çıkıyor
Nerden temin ettinizkardeşime aldik kaçak 8.5 a
Türkiye garantili öneririm. İthalatçı garantili alırsan yurtdışından getiren firma a b c servisiyle anlaşıp garanti yaptırıyor açıkçası bir işe de yaramıyor o garantiler.Note 12 pro 5g almayı düşünüyorum sizce ithalatçı garantili mi almak mantıklı türkiye garantili mi ?