SECTOSS 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2,848 Dahası Reaksiyon skoru 1,125 İsim Halit Efe Kaplan 5 Mart 2022 #1 Evet aslında note 20 den şüphelenmiyorum ama malum Türkiye'de sadece exynos var peki exynos Instagram YouTube sosyal medya kamerada sıkıntı çıkarırmı
Evet aslında note 20 den şüphelenmiyorum ama malum Türkiye'de sadece exynos var peki exynos Instagram YouTube sosyal medya kamerada sıkıntı çıkarırmı
I IWMore 80+ Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 165 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Ata Erkoçoğlu 5 Mart 2022 #2 I am ironman yazmış: Evet aslında note 20 den şüphelenmiyorum ama malum Türkiye'de sadece exynos var peki exynos Instagram YouTube sosyal medya kamerada sıkıntı çıkarırmı Devamı için tıklayın... S22 de snapdragon var Türkiye de
I am ironman yazmış: Evet aslında note 20 den şüphelenmiyorum ama malum Türkiye'de sadece exynos var peki exynos Instagram YouTube sosyal medya kamerada sıkıntı çıkarırmı Devamı için tıklayın... S22 de snapdragon var Türkiye de
SECTOSS 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2,848 Dahası Reaksiyon skoru 1,125 İsim Halit Efe Kaplan 5 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 IWMore yazmış: S22 de snapdragon var Türkiye de Devamı için tıklayın... Ama bizimkiler kalem istiyo ve ultrada çok pahalı günlük kullanımda ne olur onu söyleyin
IWMore yazmış: S22 de snapdragon var Türkiye de Devamı için tıklayın... Ama bizimkiler kalem istiyo ve ultrada çok pahalı günlük kullanımda ne olur onu söyleyin