Neler Yeni

Note 20 ultra hala alınır mı

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Merhaba 10bin Tl civarı telefon bakıyorum 2-3al ay sonra alacağım. Ekran boyutu ve kalemi nedeniyle note 20 ultra çok çekici geliyor. Ama tek korkum ekranı kırılırsa maliyeti çok olur çözüm olarak ta kasko yaptırmayı düşünüyorum sizin düşüneleriniz neler. 5 yıl götürü mü?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba 10bin TL civarı telefon bakıyorum 2-3al ay sonra alacağım. Ekran boyutu ve kalemi nedeniyle note 20 ultra çok çekici geliyor. Ama tek korkum ekranı kırılırsa maliyeti çok olur çözüm olarak ta kasko yaptırmayı düşünüyorum sizin düşüneleriniz neler. 5 yıl götürü mü?
Alınır tabi işlemci olarak biraz eski ama ekran olarak çok güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
ben kullanıyorum çok memnunum kalem hissiyatı falan harika kesinlikle öneriyorum iphone 11 de kullandım ama kullanımı bu kadar rahat olan ve kamerası bu kadar güzel olan başka bir telefon görmedim belki iphone 13 serisi daha iyidir bilemiyorum ama almalısın bence dostum

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Merhaba 10bin TL civarı telefon bakıyorum 2-3al ay sonra alacağım. Ekran boyutu ve kalemi nedeniyle note 20 ultra çok çekici geliyor. Ama tek korkum ekranı kırılırsa maliyeti çok olur çözüm olarak ta kasko yaptırmayı düşünüyorum sizin düşüneleriniz neler. 5 yıl götürü mü?
Alma hocam. Note20 ultrayı aldım ve kutuyu açmadan iadeye gönderdim (dün gönderdim). İade ettikten sonra s21+ istedim, şu an yolda.
Note 20 Ultra gösterişli bir telefon olabilir ama exynos990 çok berbat bir işlemci. 8k video falan çekiyor diyorlar ama kendim mediamarkt ten test ettim 8k yı dona dona çekiyor ve görselde kaymalar oluyor. Exynos 990 acayip ısınıyor ve bu sebepten performans düşüklüğüne yol açıyor. Ekranı kasayla bir olduğu için ekran kırılırsa kasa ile beraber değişiyor ve buda maliyeti artırıyor. Ekranın kavisi yüzünden adam akıllı bir koruyucu vs takamaz hale geliyorsun. Pil performansı kesinlikle kötü. 2k ekranına tav olduysan eğer 120hz modu 2k ekranda kullanılmıyor. Kendim avmde test ettim 2k 60hz de iken de görüntü çok takılıyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-02-23 201509.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-23 201509.png
    61.2 KB · Hit: 160

Kadir_1987

80+ Silver
Bundan 1-2 ay önce fiyatı 13-15.000 tl civarlarındaydı ve 22'lerin çıkışından sonra 11.000 tl'lere kadar düştü ve daha da düşeceğine inanıyorum.
Kaskoya boşuna para vermemenizi hatta kaskoya vereceğiniz para ile arkasına jelatin koruyucu ve ekranına da kırılmaz taktırıp bir de orjinal komple kılıf aldınız mı zaten isteseniz de telefona zarar veremezsiniz ;)
Yıllarca Samsung kullanan biri olarak cihazı tavsiye ederim.
Ne alırsanız alın , güzel günler de kullanın :)

Top Bottom