7/8 olabilirXiaomu redmi note 8 pro 6/64 modelinin İphone da rakibi nedir?
Merak ettim
Orta seviye iPhone olmadığına göre bir rakibi yok. Her iPhone döneminin en üst donanımlarıyla çıkmayı amaçlıyor.Xiaomu redmi note 8 pro 6/64 modelinin İphone da rakibi nedir?
Merak ettim
2 yıldır kullanıyorum pubgm ye arada giriyorum hala sabit 60 veriyor :/Valla kardeşim arkadaşım aldı 1.5 yılda pubgda verdiği fpler 30lara kadar düştü. o yüzden apple vs android yapmak saçma.
Orta seviye iPhone olmadığına göre bir rakibi yok. Her iPhone döneminin en üst donanımlarıyla çıkmayı amaçlıyor.
nasıl bi rakip fiyat olarak mı?
Performans olarak , şu iphone yerine bu daha mantıklı hangisi denir? hepsinin fiyatı aynıymış gibi düşünürsekHangi konuda rakibi? İşlemci performansı mı kamera mı güncelleme mi...?
6S yerine alınabilir gibi. Ama iPhone 7 ile kıyaslarsak ben iPhone 7 alırdım şahsen.2 yıldır kullanıyorum pubgm ye arada giriyorum hala sabit 60 veriyor :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans olarak , şu iphone yerine bu daha mantıklı hangisi denir? hepsinin fiyatı aynıymış gibi düşünürsek
Gelir şimdi iphone 6 diyenler.Xiaomu redmi note 8 pro 6/64 modelinin İphone da rakibi nedir?
Merak ettim
Saf işlemci gücüne bakarsak iPhone 7'nin işlemcisinden biraz daha yükseğe tekabül ediyor. Ama işin içine optimizasyon girince 6S'i geçiyordur. Android vs iOS yapmak zor oluyor.2 yıldır kullanıyorum pubgm ye arada giriyorum hala sabit 60 veriyor :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans olarak , şu iphone yerine bu daha mantıklı hangisi denir? hepsinin fiyatı aynıymış gibi düşünürsek
Iphone 7 esdeger bir telefon ama iphone 7 biraz eskidigi icin guncel hep iyidir ama ios isletim sistemi super optimizasyona sahip oldugu icin müqXiaomu redmi note 8 pro 6/64 modelinin İphone da rakibi nedir?
Merak ettim