Note 8 pro nun iphone da rakibi nedir

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,424
Xiaomu redmi note 8 pro 6/64 modelinin İphone da rakibi nedir?
Merak ettim

Hangi konuda rakibi? İşlemci performansı mı kamera mı güncelleme mi...?

Valla kardeşim arkadaşım aldı 1.5 yılda pubgda verdiği fpler 30lara kadar düştü. o yüzden apple vs android yapmak saçma.

Valla kardeşim arkadaşım aldı 1.5 yılda pubgda verdiği fpler 30lara kadar düştü. o yüzden apple vs android yapmak saçma.
2 yıldır kullanıyorum pubgm ye arada giriyorum hala sabit 60 veriyor :/
Post automatically merged:

Orta seviye iPhone olmadığına göre bir rakibi yok. Her iPhone döneminin en üst donanımlarıyla çıkmayı amaçlıyor.
nasıl bi rakip fiyat olarak mı?
Hangi konuda rakibi? İşlemci performansı mı kamera mı güncelleme mi...?
Performans olarak , şu iphone yerine bu daha mantıklı hangisi denir? hepsinin fiyatı aynıymış gibi düşünürsek

Performans olarak , şu iphone yerine bu daha mantıklı hangisi denir? hepsinin fiyatı aynıymış gibi düşünürsek
6S yerine alınabilir gibi. Ama iPhone 7 ile kıyaslarsak ben iPhone 7 alırdım şahsen.

Saf işlemci gücüne bakarsak iPhone 7'nin işlemcisinden biraz daha yükseğe tekabül ediyor. Ama işin içine optimizasyon girince 6S'i geçiyordur. Android vs iOS yapmak zor oluyor.

Xiaomu redmi note 8 pro 6/64 modelinin İphone da rakibi nedir?
Merak ettim
Iphone 7 esdeger bir telefon ama iphone 7 biraz eskidigi icin guncel hep iyidir ama ios isletim sistemi super optimizasyona sahip oldugu icin müq

Güncel rakibi yok.

Geri