etto
80+
Dahası
Merhaba, yeni bir leptop satın aldım. Dahili 8 gm ram'e sahip. Ben 8 GB'lık bir RAM daha sayın almak istiyorum fakat hangisini almalıyım pek bir fikrim yok. Destek olursanız çok sevinirim.
Hocam markayı ilk defa duydum, bir sorun yaşar mıyım acaba ? SODIMM olması şart mı acaba birde.Adata AD4S32008G22-SGN 8 GB DDR4 3200 MHz SODIMM Notebook RAM Fiyatı ve Özellikleri
Adata AD4S32008G22 SGN 8 GB DDR4 3200 MHz SODIMM Notebook RAM fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Adata AD4S32008G22 SGN 8 GB DDR4 3200 MHz SODIMM Notebook RAM en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Hocam adatayi nasıl ilk defa duydunuz?gayet bilinen bir marka sorun olmaz. Sodimm laptop ramidir yani evetHocam markayı ilk defa duydum, bir sorun yaşar mıyım acaba ? SODIMM olması şart mı acaba birde.
Hocam markayı ilk defa duydum, bir sorun yaşar mıyım acaba ? SODIMM olması şart mı acaba birde.
Teşekkürler, çok sağolunHocam adatayi nasıl ilk defa duydunuz?gayet bilinen bir marka sorun olmaz. Sodimm laptop ramidir yani evet
Konu dışıMerhaba, yeni bir leptop satın aldım. Dahili 8 gm ram'e sahip. Ben 8 GB'lık bir RAM daha sayın almak istiyorum fakat hangisini almalıyım pek bir fikrim yok. Destek olursanız çok sevinirim.
kalmaz bende lenovo kullanıyorum ve garanti dışı kalmıyor bir hasar vermediğimiz süreceKonu dışı
Kendin takarsan garanti dışı olabilir.
Bu RAM'i satın aldım daha yeni taktım hocam. Harika cuk diye oturdu, tavsiye için tekrar teşekkür ederim.Adata AD4S32008G22-SGN 8 GB DDR4 3200 MHz SODIMM Notebook RAM Fiyatı ve Özellikleri
Adata AD4S32008G22 SGN 8 GB DDR4 3200 MHz SODIMM Notebook RAM fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Adata AD4S32008G22 SGN 8 GB DDR4 3200 MHz SODIMM Notebook RAM en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Güle güle kullanınBu RAM'i satın aldım daha yeni taktım hocam. Harika cuk diye oturdu, tavsiye için tekrar teşekkür ederim.