Performans modunda mı kullanıyorsun?Selamlar 1 ay önce Monster notebook aldım v15.5 10300h işlemci 1650 ekran kartı var oyunlarda 95 dereceleri görüyor bunun için ne yapabilirim bilginiz var mı (laptopun yerle temasını kestim )
EvetPerformans modunda mı kullanıyorsun?
O zaman da darboğaz oluyor kankaLaptop'u dengeli modda kullan dostum.
Bende şöyle bir şey oluyor. Monster'da genel bir sorun mu ya da sorun değil de normal bir şey mi bilmiyorum.
Dostum bu şekilde kullanmaya devam edersen darboğaz yapacak bilgisayarın olmaz.O zaman da darboğaz oluyor kanka
Evet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur muTermal macununu yenileme zamanı gelmiş gibi duruyor. Fanları düzgün çalışıyor mu bir de?
Evet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur mıTermal macununu yenileme zamanı gelmiş gibi duruyor. Fanları düzgün çalışıyor mu bir de?
Bilgisayarı yeni aldım 2. El olduğu için en son ne zaman yapıldı bilmiyorumTermal macununu en son ne zaman yeniledin ? Oda biraz fark yapar
İşlemciden kısıyor kankaBende şöyle bir şey oluyor. Monster'da genel bir sorun mu ya da sorun değil de normal bir şey mi bilmiyorum.
Performans moduna aldığında sıcaklıklar bir anda artıyor ve yükte 90'ın aşağısına inmiyor. Ancak sessiz moda alıp, fan ayarlarını manuel yapınca 85 derecelerde falan kalıyor. Artık işlemci performansından mi kısıyor napıyor bilmiyorum ama performans ve sessiz modlarda ki FPS degerleri ayni.
Faturası varsa alım tarihine bak. Büyük ihtimal o tarihten beri içi temizlenmemistirEvet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur mı
Bilgisayarı yeni aldım 2. El olduğu için en son ne zaman yapıldı bilmiyorum
İşlemciden kısıyor kanka
Dediğim gibi yapabilir bence. Çünkü FPS değerlerinde bir fark gözlemleyemedim.Evet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur mu
Evet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur mı
Bilgisayarı yeni aldım 2. El olduğu için en son ne zaman yapıldı bilmiyorum
İşlemciden kısıyor kanka