NOTEBOOK SICAKLIK SORUNU

Ryuzaki

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar 1 ay önce Monster notebook aldım v15.5 10300h işlemci 1650 ekran kartı var oyunlarda 95 dereceleri görüyor bunun için ne yapabilirim bilginiz var mı (laptopun yerle temasını kestim )

Selamlar 1 ay önce Monster notebook aldım v15.5 10300h işlemci 1650 ekran kartı var oyunlarda 95 dereceleri görüyor bunun için ne yapabilirim bilginiz var mı (laptopun yerle temasını kestim )
Performans modunda mı kullanıyorsun?

Laptop'u dengeli modda kullan dostum.

Bende şöyle bir şey oluyor. Monster'da genel bir sorun mu ya da sorun değil de normal bir şey mi bilmiyorum.
Performans moduna aldığında sıcaklıklar bir anda artıyor ve yükte 90'ın aşağısına inmiyor. Ancak sessiz moda alıp, fan ayarlarını manuel yapınca 85 derecelerde falan kalıyor. Artık işlemci performansından mi kısıyor napıyor bilmiyorum ama performans ve sessiz modlarda ki FPS degerleri ayni.

Termal macununu en son ne zaman yeniledin ? Oda biraz fark yapar

Termal macununu yenileme zamanı gelmiş gibi duruyor. Fanları düzgün çalışıyor mu bir de?

Termal macununu yenileme zamanı gelmiş gibi duruyor. Fanları düzgün çalışıyor mu bir de?
Evet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet fanları düzgün termal macun değiştirsem düzelme olur mı
Termal macununu en son ne zaman yeniledin ? Oda biraz fark yapar
Bilgisayarı yeni aldım 2. El olduğu için en son ne zaman yapıldı bilmiyorum

Bende şöyle bir şey oluyor. Monster'da genel bir sorun mu ya da sorun değil de normal bir şey mi bilmiyorum.
Performans moduna aldığında sıcaklıklar bir anda artıyor ve yükte 90'ın aşağısına inmiyor. Ancak sessiz moda alıp, fan ayarlarını manuel yapınca 85 derecelerde falan kalıyor. Artık işlemci performansından mi kısıyor napıyor bilmiyorum ama performans ve sessiz modlarda ki FPS degerleri ayni.
İşlemciden kısıyor kanka

İşlemciden kısıyor kanka
Faturası varsa alım tarihine bak. Büyük ihtimal o tarihten beri içi temizlenmemistir

kanka şu an öğrenci yurdunda kalıyorum faturası falan hepsi evde kaldı da ben yurtta kendim yapabilir miyim temizliğini bide etki eder mi

İşlemciden kısıyor kanka
Dediğim gibi yapabilir bence. Çünkü FPS değerlerinde bir fark gözlemleyemedim.

Geri