Neler Yeni

🔥İndirim Nothing Phone (1) 128GB 13.999 TL 🔥🔥

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alp TC
kronikleri bulanık kamera ve ekran yanığı var araştır kullananların nerediyse hepsinde var

Bunlar her telefonda olan şeyler, önemli olan burada firmanın sizi mağdur etmemesi. Bir kullanıcı kamera bulanık diye kargoyla servise göndermiş 10 iş günü sonunda sıfır telefon göndermişler.
Bu bahsettiğiniz olay her model ve partide geçerli değil, nadiren oluyor.

Ekran yanığı konusuna gelince ben aylardır kullanıyorum bende böyle bir sorun yok. Ekran yanığının hızlı oluşması için işlemcinin çok ısınması lazım. + Bunu önlemek için Nothing yeni bir güncelleme yayınlamış, arkaplandaki renkleri koyu gri kullanmak yerine siyaha çevirmiş, bu sayede de bunun önünede geçmiş.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
BYsimiti
Bunlar her telefonda olan şeyler, önemli olan burada firmanın sizi mağdur etmemesi. Bir kullanıcı kamera bulanık diye kargoyla servise göndermiş 10 iş günü sonunda sıfır telefon göndermişler.
Bu bahsettiğiniz olay her model ve partide geçerli değil, nadir kişilerde meydana çıkıyor.

Ekran yanığı konusuna gelince ben aylardır kullanıyorum bende böyle bir sorun yok. Ekran yanığının hızlı oluşması için işlemcinin çok ısınması lazım. + Bunu önlemek için Nothing yeni bir güncelleme yayınlamış, arkaplandaki renkleri koyu gri kullanmak yerine siyaha çevirmiş, bu sayede de bunun önünede geçmiş.

işte çözümü bulunsada sorun çıkıyor müşteri sinir oluyor iadeyle uğraşıyor verdiğin bilgilerini hepsini biliyorum genede bu sorunları nothing yapmaması gerekti

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alp TC
işte çözümü bulunsada sorun çıkıyor müşteri sinir oluyor iadeyle uğraşıyor verdiğin bilgilerini hepsini biliyorum genede bu sorunları nothing yapmaması gerekti

Orası öyle ama teknolojik alet hocam bunlar normal şeyler. Sıfır araba alıyorsun hata oluyor.Ben duruma bir malı sattıktan sonra arkasında duruşu ile değerlendiriyorum. Ya hata yok diyip reddetselerdi. Ne yapacaktı kullanıcı hakem heyetlerinde mi uğraşacaktı. Bence böylr bir duruşla ileri vadede daha çok kullanıcı kazanıyorlar. Yinede düşüncenize saygım var 🙏

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
kilan embappe
Top Bottom