Bunlar her telefonda olan şeyler, önemli olan burada firmanın sizi mağdur etmemesi. Bir kullanıcı kamera bulanık diye kargoyla servise göndermiş 10 iş günü sonunda sıfır telefon göndermişler.
Bu bahsettiğiniz olay her model ve partide geçerli değil, nadir kişilerde meydana çıkıyor.
Nothing Phone 1 kamerası bulanık çekiyor, araştırmalar sonucunda bunun bir fabrikasyon hatası olduğunu öğrendim. Evofone ile iletişime geçtim çok güzel ilgilendiler, çok basit ve hızlı bir şekilde anlaşmalı oldukları kargo şirketinden kargoladım. (Bana dönüş yaptıklarında konuyu güncellerim)...
nothingforum.com
Ekran yanığı konusuna gelince ben aylardır kullanıyorum bende böyle bir sorun yok. Ekran yanığının hızlı oluşması için işlemcinin çok ısınması lazım. + Bunu önlemek için Nothing yeni bir güncelleme yayınlamış, arkaplandaki renkleri koyu gri kullanmak yerine siyaha çevirmiş, bu sayede de bunun önünede geçmiş.
Nothing Phone (2) ve (2a) kullanıcıları için heyecan verici bir haberimiz var! Nothing, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmek için tasarlanan Nothing OS V3.0-250114-1909 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme, bir dizi genel iyileştirme, hata düzeltmesi ve performans optimizasyonu içeriyor...
nothingforum.com