🔥İndirim Nothing Phone 1 12.499 TL

Ben ürün bile önermedim, neyse büyüyünce anlarsın, şimdi tepki nedir, nasıl gösterilir fikrin yok maalesef.
Bu fiyat bandında başka adam akıllı cihaz yok bundan dolayı tepki gösterdim ha bir de Samsung A35,A25 var ama onlar Nothing Phone 1'in yanına yaklaşamaz bile.

Ben ürün bile önermedim, neyse büyüyünce anlarsın, şimdi tepki nedir, nasıl gösterilir fikrin yok maalesef.
bu bütçede önerin nedir ? her şey güncelleme değil s9+ kullandım 6 ay taş gibi de telefondu yapamadığı şey yoktu.

Bunun bazı sorunları vardı, onlar düzeltildi mi?
Yeşil çizgi meydana gelebiliyormuş ekranda zamanla. Bu konuda global forumlarda çokça şikayet var. Kamerası iş görür. Arayüzün eksiklikleri var. Bir de ne hikmetse belli hesaplar sürekli nothing güzellemesi yapıyor hem forumlarda hem sosyal medyada. Bu da insanda soru işareti bırakıyor. 1 TL bile yukarıya çıkamayacaklar tercih edebilir ancak 3k yukarı çıkabilirseniz Honor magic 7 lite daha iyi bir seçim olacaktır. Yanında kulaklık hediyesi ve 1 yıl ekran koruma hediyesi de var.

Yeşil çizgi meydana gelebiliyormuş ekranda zamanla. Bu konuda global forumlarda çokça şikayet var. Kamerası iş görür. Arayüzün eksiklikleri var. Bir de ne hikmetse belli hesaplar sürekli nothing güzellemesi yapıyor hem forumlarda hem sosyal medyada. Bu da insanda soru işareti bırakıyor. 1 TL bile yukarıya çıkamayacaklar tercih edebilir ancak 3k yukarı çıkabilirseniz Honor magic 7 lite daha iyi bir seçim olacaktır. Yanında kulaklık hediyesi ve 1 yıl ekran koruma hediyesi de var.
Neyin guzellemesi kardeşim. Guzelleyecegiz tabi ki kötü ürün olsa kötüleriz zaten. 12.500 TL ye şu kadar seri güzel bir cihaz öner bana tamam diyeyim. Kasma honor magicin git yorumlarına bak. Ondan sonra öner. Magic alacaklarına ikinci el 21 de veya a54 alsınlar zaten daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akepeli gibi yorum yapmış Allah Allah elimiz de olan ürünu ovmekte suç olmuş

CIft sim ve e sim ile actirmana gerek kalmiyor
sen yanlış anlamışsın samsung o esim desteğini fiziki sim yuvasındaki e simi kullanarak yapıyor yani yine 4+4 ay yasal olarak açık dediğin gibi olsaydı s24ultra 4+4+4+4 gibi bir olay olurdu keşke olsaydı da

sen yanlış anlamışsın samsung o esim desteğini fiziki sim yuvasındaki e simi kullanarak yapıyor yani yine 4+4 ay yasal olarak açık dediğin gibi olsaydı s24ultra 4+4+4+4 gibi bir olay olurdu keşke olsaydı da
Bilmiyordum arastirdim simdi oyleymis tesekkurler info icin. Elime 15k ya s24 yd gecmisti tek sim diye almamistim aliyim onu :)

Bu cihazi kotuleyenler neye gote kotulemis anlamiyorum. Islemciyi gectim biraz daha yazilim destegi verecek olsalar gozum kapali alirdim. Kablosuz sarj, cam premium ozelliklerim hepsi 12k ya 0 telefonda var. Uzun yillar kullanmak icin alacagim cihazi o yuzden bu cihazi sahsen tercih etmiyorum yine de hala aklimda bulundurdugum bir cihaz.

Son düzenleme:
Güncellemeler hızlı da geliyor. Daha kardeşimin S22 Ultra'sına Android 15 gelmemişken buna çoktan geldi mesela. Bu arada kullandığınız kılıf nedir?
Temudan aldım alüminyum kılıf yazınca çıkıyor. Muazzam bir kılıf çok elit gösteriyor. Sinyalleri biraz azaltıyor deniliyor ama ben problem yaşamadım telefon cizilmesin yeter

şu telefonu almak isteyen alsın oda sıkıldı stokta kalmaktan

Geri