🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 GB 9999₺ (muhtemel vergi indirimi)

Dostlar şu telefonu vergi indirimine girecek kadar fiyatını düşüremedim nasıl olacak

Çark kuponlarını bekle. Bir de ek indirim (TROY300 kodu için) Troy karta ihtiyacın olacak. Kart bilgini girdikten sonra indirim kodu ekle bölümünden ekleyeceksin.
Reis bu çark nerede acaba pek kullanmıyorum Trendyolu Troy kartım var

500₺ çark kuponu ve TROY300 koduyla 9200₺ye aldım. Ödeme adımında öğrenci indirimi seçeneği de vardı. (Öğrenci indiriminden faydalanmak istiyorum şeklinde bir kutucuk vardı. Ben öğrenci olmadığım için işaretlemedim.)
Alıntıyı görüntüle
hocam faturanız geldi mi

Vergi indirimi ile yaklaşık 4000 liraya geliyor galiba telefon ve yüksek öğretim ve üstü öğrenen kişilerde oluyormuş 26 yaş altı için bunlar tabii,lise öğrencileri faydalanmayacak gibi

Vergi indirimi ile yaklaşık 4000 liraya geliyor galiba telefon ve yüksek öğretim ve üstü öğrenen kişilerde oluyormuş 26 yaş altı için bunlar tabii,lise öğrencileri faydalanmayacak gibi
hocam faturanız geldi mi
Vergi indiriminden yararlanmak için A16 aldım neredeyse 4 ay klacak başvuruyu yapalı ve hala bilgileriniz kontrol ediliyor durumunda. Çok fazla prosedür var. Süreç bittiğinde değmedi deme ihtimaliniz yüksek. 4 aydır bekliyorum ve daha ne kadar bekleyeceğim belli değil. Bu aşamadan sonra önümde daha fatura kontrol ediliyor ve ıban kontrol ediliyor gibi adımlar var herhangi birinde gereksiz yere red gelirse bu uzun süreç sofırlanmış olacak. Tekrar başvuru yapacaksınız falan filan.

Vergi indiriminden yararlanmak için A16 aldım neredeyse 4 ay klacak başvuruyu yapalı ve hala bilgileriniz kontrol ediliyor durumunda. Çok fazla prosedür var. Süreç bittiğinde değmedi deme ihtimaliniz yüksek. 4 aydır bekliyorum ve daha ne kadar bekleyeceğim belli değil. Bu aşamadan sonra önümde daha fatura kontrol ediliyor ve ıban kontrol ediliyor gibi adımlar var herhangi birinde gereksiz yere red gelirse bu uzun süreç sofırlanmış olacak. Tekrar başvuru yapacaksınız falan filan.
haklısınız hocam. Ben zaten almayı düşünüyordum bu cihazı. Vergi indirimine de girebilirse ballı kaymak benim için. Red gelirse bir şey kaybetmiş olmayacağım açıkçası.

haklısınız hocam. Ben zaten almayı düşünüyordum bu cihazı. Vergi indirimine de girebilirse ballı kaymak benim için. Red gelirse bir şey kaybetmiş olmayacağım açıkçası.
O zaman güzel olur. Hat kendi adınıza olması lazım o önemli. Birde başvuru sırasında bir iletişim numarası istiyor o numarada size ait olmalı. Başvuru yapacak olursanız aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri