❌İndirim Bitti! Nothing Phone 2A 14.464 TL 🔥🔥🔥

notinglerin nasıl kamerası 40-50 bin tl lik telefonlardan iyi kamera sahip garip.
2kere elime geçti felaket çekiyor farklı modeller.
Nothing Phone 2 almayı düşünüyordum ben. En önemli şeylerden birisi kamera benim için ama emin olamadım güzel mi diye?

Kullanıyorum 18' e almıştım. Aboooooo fiyata bak 😬

Soruları alayım. Kamerası günlük kullanımda üzmez. Adaptör çıkmıyor. Spigen 45 ile kullanıyorum. Şarjı yoğun kullanımda bile 1.5 gün gidiyor.

notinglerin nasıl kamerası 40-50 bin tl lik telefonlardan iyi kamera sahip garip.
2kere elime geçti felaket çekiyor farklı modeller.
Fotoğrafını bilmem de, 4K 60FPS video çekimi bile yok hocam :)

Nothing şöyle 6.1 telefon çıkarsa ve güzel bir işlemci koysa yok satar ama tuğla gibi 6.7 sarmıyor, bataryası için alırsın anca.

Ulan nasıl taksit oluyor ki

Samsung A serisini falan osutturur.

Satıcı amazonun kendisi değil fırsatkurdu. Şikayetvarda bir sürü şikayet var kullanılmış telefon geldi diye. Dikkat edin.

Satıcı amazonun kendisi değil fırsatkurdu. Şikayetvarda bir sürü şikayet var kullanılmış telefon geldi diye. Dikkat edin.
Ama Cepport'un satıcısı. Cepport'da Xiaomi distribütörü. Nothing'in distribütörü Evofone ile de bağlantıları var diye biliyorum. Ayrıca Şikayetvar'a bakarsanız hiçbir satıcıdan cihaz almamanız lazım. Orda her türlü bir şikayet oluyor.

Son düzenleme:
Ama Cepport'un satıcısı. Cepport'da Xiaomi distribütörü. Nothing'in distribütörü Evofone ile de bağlantıları var diye biliyorum.
İyi işte bir sıkıntı olduğunda da müşteriyi oradan oraya yollarlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,573
Üyeler
189,632
Son üye
Kuduban
Geri