❌İndirim Bitti! NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Yerli üretim olması şartı vardı gibi geliyordu bana da ondan merak ettim.

hocam faturaya niye yansıtıyorlar onu diyorum
Hocam dediğiniz gibi olabilir arkadaşım poconun telefonunu vergi indirimi ile almıştı, nothing phone listede yer almıyor. Onun hakkında nereden bilgi alırız bilmiyorum.

Ekler

• Screenshot_2025-11-08-19-23-26-035_com.microsoft.emmx-edit.webp
    Screenshot_2025-11-08-19-23-26-035_com.microsoft.emmx-edit.webp
    73.1 KB · Hit: 78
Alıntıyı görüntüle

5) Yurt dışından alınan cihazlara teknolojik cihaz desteği verilemez.

Bu telefon bu kapsama girmiyor mu? @EDMIN
Hayır bu madde yurtdışına gidipte pasaporta kaydettirdiğin cihazlarla alakalı. Vergisiz telefonda yerli üretim gibi bi şart yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kılıf kutudan çıkıyor kankim
Kılıf kutudan çıkmıyor. Yanında ayrıca kılıf kutusu geliyor

Var hocam ben bugun baktım

Nasıl kayıt olacağız

Hocam dediğiniz gibi olabilir arkadaşım poconun telefonunu vergi indirimi ile almıştı, nothing phone listede yer almıyor. Onun hakkında nereden bilgi alırız bilmiyorum.
Yerli üretim şartı yok. Şu an vergi indiriminden yararlanmaya tek engel kılıfın gözüküyor olması faturada

Ben direkt başvuru şartlarına baktım orada herhangi bir marka vesaire belirtilmemiş bu haber kaynakları nerelerinden sallıyorlar bu bilgileri

Yerli üretim şartı yok. Şu an vergi indiriminden yararlanmaya tek engel kılıfın gözüküyor olması faturada
siz denediniz mi hocam hiç aldınız mı?

Ben direkt başvuru şartlarına baktım orada herhangi bir marka vesaire belirtilmemiş bu haber kaynakları nerelerinden sallıyorlar bu bilgileri

siz denediniz mi hocam hiç aldınız mı?
Evet kardeşim aldı. Tecno marka çin üretimi. Habersitelerinin haberleri dikkat edersen eski haberler kanun yürürlüğe girmeden önce henüz şartlar söylenmemişken böyle söylentiler vardı

Evet kardeşim aldı. Tecno marka çin üretimi. Habersitelerinin haberleri dikkat edersen eski haberler kanun yürürlüğe girmeden önce henüz şartlar söylenmemişken böyle söylentiler vardı
Çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,336
Üyeler
184,617
Son üye
batu112
Geri