5 küsür civarına düşer hocam.Burda sadece kdv ve iskonto gösterilmiş. Ötv yok mesela. Birim fiyat içinde gelen vergiler de var.Faturadan kılıfı çıkarttırıp öğrenci vergi indirimi uygulatırsak en son ödediğimiz fiyat burada yazan 7915,83 TL'ye mi düşecek yoksa 5.000 TL civarına mı düşecek?
Alıntıyı görüntüle
9,5 ödersin 4250 civarı geri alırsın şartları sağlarsanFaturadan kılıfı çıkarttırıp öğrenci vergi indirimi uygulatırsak en son ödediğimiz fiyat burada yazan 7915,83 TL'ye mi düşecek yoksa 5.000 TL civarına mı düşecek?
Alıntıyı görüntüle
Soldaki pasajınDostlar başka faturası gelen var mı? Yeşilleyin bakalım.
kılıf girilmiş alınmaz duzenlerlerse anca9500 TL GÖZÜKĞYOR OLUYORMU YANİ ÖĞRENCİ İNDİRİMİ
siz de mail attınız mı hocam düzenlenmesi içinSoldaki pasajın
Sağdaki n11den gelen fatura
Case gözükmemesi lazım faturada9500 TL GÖZÜKĞYOR OLUYORMU YANİ ÖĞRENCİ İNDİRİMİ
ÖĞRENCİ İNDİRİMİ VE FATURA DÜZENLEMESİ İÇİN NE YAZDINIZ 9.999 TL GÖZÜKÜYOR BAŞTAN ANLATABİLECEK VARMIFaturadan kılıfı çıkarttırıp öğrenci vergi indirimi uygulatırsak en son ödediğimiz fiyat burada yazan 7915,83 TL'ye mi düşecek yoksa 5.000 TL civarına mı düşecek?
Alıntıyı görüntüle
Hayır vergisiz telefon hakkımı kullanmıştım. N11 dekini ziraatten 500 cashbackle aldım. İki telefon 19bine geldi. Benim için kâfi bu fiyatlardasiz de mail attınız mı hocam düzenlenmesi için
dostum caps lock u kapatarak yazsan, böyle yazınca yerinde duramayan haşere velet vibe ı veriyor. Bi öğrenciye kaydolup pasaj kodunu al kullan bu kadarÖĞRENCİ İNDİRİMİ VE FATURA DÜZENLEMESİ İÇİN NE YAZDINIZ 9.999 TL GÖZÜKÜYOR BAŞTAN ANLATABİLECEK VARMI
hocam vergi indirimini hangi telefonla aldınız, kaç ay sonra vergi iadesi aldınız?Hayır vergisiz telefon hakkımı kullanmıştım. N11 dekini ziraatten 500 cashbackle aldım. İki telefon 19bine geldi. Benim için kâfi bu fiyatlarda