❌İndirim Bitti! A54 Fiyat hatası 1227 TL

Hocam diğerinde de bariz fiyat hatası vardı.
Hocam o zaman fiyat hatası pek kanıtlanabilir gibi değildi %50 indiirm gibi bir şeydi normal fiyatı 1500-1600TL idi. Şimdi %99 indirim gibi bir şey oluyor 12000TL lik telefon 1200TL indirimde dahil olsa olamaz..

Birde reise kızarlar(!)

Ben THH başvurdum,ne kaybederim ki. Xiaomi Air Fryer içinde öyle yapmıştım gelmişti.
Hocam ben de sabah media marktdan bir telefondan siparişi verdim 2 saat sonra iptal ettiler stok var deyip sonra yok dediler THH başvursam bir sonuç çıkar mı ?

Hocam o zaman fiyat hatası pek kanıtlanabilir gibi değildi %50 indiirm gibi bir şeydi normal fiyatı 1500-1600TL idi. Şimdi %99 indirim gibi bir şey oluyor 12000TL lik telefon 1200TL indirimde dahil olsa olamaz..
Kısmet tutarsa artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de sabah media marktdan bir telefondan siparişi verdim 2 saat sonra iptal ettiler stok var deyip sonra yok dediler THH başvursam bir sonuç çıkar mı ?
Şansını dene bence.

THH beni haklı buldu, karşı taraf dava açtı. Benim lehime oldu sonuç.
Hocam hakkınızı helal edin son bir şey daha sorucam şimdi başvuru yerine girdim ama şirketin adres bilgilerini istiyor ne yazmalıyım web sitesi bu sonuçta

Hocam hakkınızı helal edin son bir şey daha sorucam şimdi başvuru yerine girdim ama şirketin adres bilgilerini istiyor ne yazmalıyım web sitesi bu sonuçta
Genel müdürlüğünün bilgilerini yaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,522
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri