BurakBal
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,143
Hocam diğerinde de bariz fiyat hatası vardı.Bariz fiyat hatası var THH de yardımcı olamaz.
Hocam diğerinde de bariz fiyat hatası vardı.Bariz fiyat hatası var THH de yardımcı olamaz.
Hocam o zaman fiyat hatası pek kanıtlanabilir gibi değildi %50 indiirm gibi bir şeydi normal fiyatı 1500-1600TL idi. Şimdi %99 indirim gibi bir şey oluyor 12000TL lik telefon 1200TL indirimde dahil olsa olamaz..Hocam diğerinde de bariz fiyat hatası vardı.
Hocam ben de sabah media marktdan bir telefondan siparişi verdim 2 saat sonra iptal ettiler stok var deyip sonra yok dediler THH başvursam bir sonuç çıkar mı ?Ben THH başvurdum,ne kaybederim ki. Xiaomi Air Fryer içinde öyle yapmıştım gelmişti.
Kısmet tutarsa artık.Hocam o zaman fiyat hatası pek kanıtlanabilir gibi değildi %50 indiirm gibi bir şeydi normal fiyatı 1500-1600TL idi. Şimdi %99 indirim gibi bir şey oluyor 12000TL lik telefon 1200TL indirimde dahil olsa olamaz..
Şansını dene bence.Hocam ben de sabah media marktdan bir telefondan siparişi verdim 2 saat sonra iptal ettiler stok var deyip sonra yok dediler THH başvursam bir sonuç çıkar mı ?
En kötü ne olur hocam red mi alır yoksa ben mi mahkemelik olurumKısmet tutarsa artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şansını dene bence.
THH beni haklı buldu, karşı taraf dava açtı. Benim lehime oldu sonuç.En kötü ne olur hocam red mi alır yoksa ben mi mahkemelik olurum![]()
Hocam hakkınızı helal edin son bir şey daha sorucam şimdi başvuru yerine girdim ama şirketin adres bilgilerini istiyor ne yazmalıyım web sitesi bu sonuçtaTHH beni haklı buldu, karşı taraf dava açtı. Benim lehime oldu sonuç.
Stok olduğu halde iptal ettilerse aynı fiyattan, kazanma olasılığın yüksek , tabii ki yaşadığın yerdeki heyetede bağlı malesef.En kötü ne olur hocam red mi alır yoksa ben mi mahkemelik olurum![]()
Genel müdürlüğünün bilgilerini yaz.Hocam hakkınızı helal edin son bir şey daha sorucam şimdi başvuru yerine girdim ama şirketin adres bilgilerini istiyor ne yazmalıyım web sitesi bu sonuçta