Notlarımın Bir Anda Düşmesi

hpxtech

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
142
7.Sınıfım, aslında sınavlar kolaydı ama yeni meb sağolsun sınavları zorlaştırdı ama 1.dönem buna rağmen ortalamamı 2-3 puan yükseltmiştim ama şimdi ise Türkçe(60 Küsür) Fen(35) Matematik(40) gibi o derslerden hiç görmediğim notlar aldım fakat 1.dönem hepsinde iyiydim yükselmiştim. Türkçe'de dinlemeyi yapamadım odaklanamadım ve sınavını da yapamadım ve dinlemeye sonradan girdiğim için konuşma sınavına da zaman kalmadı, İngilizce'de de normalinden 90, seçmelisinden 100 aldım fakat dinleme yüzünden biri 75 biri 87 düştü + sınıf ile o sırada sıkıntıya girmiştim ve bunun yüzünden de çalışma isteği gelmedi yarın yine maraton yaşayacağım diye odaklanamadım sizce ne yapmalıyım nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Çalışman lazım sanırım

İlk önce otur düşün neden böyle oldu.Kendinle yüzleş emin ol kendi hatalarını bulursun ve bu forumda verilen tavsiyelerden kat kat daha yararlı olur.Daha sonra çözemediğin konuları gel burada yardımcı olalım.

odak problemini düzelt bence , bendede var çözümü ise yok bana kalırsa çünkü hayatımızda teknoloji var ve ona bakmayı istemek bizi alıkoyuyor sınırlama koy demeyeceğim çünkü imkansız ama en azından belli bir hedef koy ve onu başarmaya çalış birde azimli ol yoksa olmayacak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,761
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri