Yardım Nova Pro Bluetooth Gözükmüyor

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Nova Pro almıştım daha önce Bluetooth ile telefondan bağlanmıştım. Ama şuanda Bluetooth ile ne bilgisayar ne de telefon kulaklığı görmüyor. Neden olabilir? Bir problemi varsa hiç uğraşmadan iade edeceğim.

anakartın bluetooth destekliyormu yada harici bluetooth aparatı varmı

Bilgisayarda ekstra 5.4 adaptör var ve telefonda da gözükmüyor bağlayamıyorum
Yandan bluetooth modunu açtınız mı? Açtıysanız ve görünmüyorsa 4-5 saniye boyunca basılı tutun ve mavi ışık hızlıca yanıp sönene kadar basın. Zaten kulaklıktan bir seste çıkıyor. Bu şekilde görünüp görünmediğini deneyin.

Yandan bluetooth modunu açtınız mı? Açtıysanız ve görünmüyorsa 4-5 saniye boyunca basılı tutun ve mavi ışık hızlıca yanıp sönene kadar basın. Zaten kulaklıktan bir seste çıkıyor. Bu şekilde görünüp görünmediğini deneyin.
Kulaklık açık Bluetooth açık ama gözükmüyor. Redditte bununla ilgili problem yaşayan kullanıcılar gördüm. Burda kullananlara sormak istedim.

Kulaklık açık Bluetooth açık ama gözükmüyor. Redditte bununla ilgili problem yaşayan kullanıcılar gördüm. Burda kullananlara sormak istedim.
Daha önce yaşamadım böyle bir sorun ancak bu yanında gelen DAC üzerinden bluetooth açık mı diye kontrol eder misin?

Daha önce yaşamadım böyle bir sorun ancak bu yanında gelen DAC üzerinden bluetooth açık mı diye kontrol eder misin?
DAC üzerinde bi değişiklik yapmadım. Daha önce telefona Bluetooth ile bağlamıştım. Hem DAC ile alakalı değildir sonuçta Bluetooth mod DAC olmasada bağlamam gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda da laptopa dac ile bağladım ama kulaklığa ses gelmiyor. DAC da L R ses gözüküyor ama kulaklıkta tık yok. Niye böyle

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,661
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri