Bilgisayarda ekstra 5.4 adaptör var ve telefonda da gözükmüyor bağlayamıyorumanakartın bluetooth destekliyormu yada harici bluetooth aparatı varmı
Yandan bluetooth modunu açtınız mı? Açtıysanız ve görünmüyorsa 4-5 saniye boyunca basılı tutun ve mavi ışık hızlıca yanıp sönene kadar basın. Zaten kulaklıktan bir seste çıkıyor. Bu şekilde görünüp görünmediğini deneyin.Bilgisayarda ekstra 5.4 adaptör var ve telefonda da gözükmüyor bağlayamıyorum
Kulaklık açık Bluetooth açık ama gözükmüyor. Redditte bununla ilgili problem yaşayan kullanıcılar gördüm. Burda kullananlara sormak istedim.Yandan bluetooth modunu açtınız mı? Açtıysanız ve görünmüyorsa 4-5 saniye boyunca basılı tutun ve mavi ışık hızlıca yanıp sönene kadar basın. Zaten kulaklıktan bir seste çıkıyor. Bu şekilde görünüp görünmediğini deneyin.
Daha önce yaşamadım böyle bir sorun ancak bu yanında gelen DAC üzerinden bluetooth açık mı diye kontrol eder misin?Kulaklık açık Bluetooth açık ama gözükmüyor. Redditte bununla ilgili problem yaşayan kullanıcılar gördüm. Burda kullananlara sormak istedim.
DAC üzerinde bi değişiklik yapmadım. Daha önce telefona Bluetooth ile bağlamıştım. Hem DAC ile alakalı değildir sonuçta Bluetooth mod DAC olmasada bağlamam gerek.Daha önce yaşamadım böyle bir sorun ancak bu yanında gelen DAC üzerinden bluetooth açık mı diye kontrol eder misin?
Şuanda da laptopa dac ile bağladım ama kulaklığa ses gelmiyor. DAC da L R ses gözüküyor ama kulaklıkta tık yok. Niye böyleDaha önce yaşamadım böyle bir sorun ancak bu yanında gelen DAC üzerinden bluetooth açık mı diye kontrol eder misin?
İade göndermeyi düşünüyorum göndermeli miyimDaha önce yaşamadım böyle bir sorun ancak bu yanında gelen DAC üzerinden bluetooth açık mı diye kontrol eder misin?