Neler Yeni

nox Player Güvenilir Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Gazi ESEN
İlgilendiği Kategoriler
Açık Kaynak ve Özgür Yazılım, Linux, Çizim-Karikatür yapmak, Anime-Manga, Koleksiyonculuk, Nostaljik şeyler, PC ve Elektronik, Oyun oynama-geliştirme ve YouTube
Ben kullandım, gayet güvenilir. Bluestacks gibi fakat ondan daha sade.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Fatih Asılbay
Nox Player Güvenilir midir?
berbat ötesi yükledim yüklerken bana sormadan antivirüs indirip yandex kurdu. uygulama kurulurken de pc mavi ekran verdi mouse ayarlarına kadar bozdu aklınız varsa uzak durun numaraları olsa arayıp küfür edecektim. konuyu sonradan gören varsa indirmesin.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ares Blackrosa
berbat ötesi yükledim yüklerken bana sormadan antivirüs indirip yandex kurdu. uygulama kurulurken de pc mavi ekran verdi mouse ayarlarına kadar bozdu aklınız varsa uzak durun numaraları olsa arayıp küfür edecektim. konuyu sonradan gören varsa indirmesin.
Zamanında ben de kurmuştum da hiç kendi kendine bir şeyler kurmadı. Next next next yaparsan normaldir okumadan.

Sh4nz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sh4nz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı reis format atmıstım pcye bidaha yazmadım buraya unutmusum

Top Bottom