Neler Yeni

Numpad Kısmına Çay Döküldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamdi Beşikci
Az önce dikkatsizlik sonucu acer nitro 5 in numpad kısmına çay döküldü. Hemen elektriği kestim fakat batarya içinde olduğundan cikartmadim. Şu an peçete üstünde yan şekilde duruyor ne yapmamı tavsiye edersiniz. Tahminen şarj yuvası ve 1 adet usb port sikinti çıkartacak çünkü o kısma döküldü

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
ıslaklık ile nemi alın yan yatırın

BeKo'O

80+ Silver
En az 1 gün beklet (ev sıcaksa 6-8 saat) ve çay dökülen yerleri elinden geldiğince kurula , çay giren port varsa o taraf aşağıya bakmaya devam etsin. Ondan sonra açmayı deneyebilirsin (besmele ile)

Saç kurutma makinesini soğuk açıp üfletin yandan. Bayağı bir su çıktığını göreceksiniz. Emici bez peçete pamuk vs. ile bir yandan kurulayın. Suyun içeri kaçma ihtimali olan kısımlarda daha hassas davranın.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Kurutma makinası sakin tutma ustune bi soguk su icersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pirinç cuvari varsa icine daldir birak 1 gun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamdi Beşikci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En az 1 gün beklet (ev sıcaksa 6-8 saat) ve çay dökülen yerleri elinden geldiğince kurula , çay giren port varsa o taraf aşağıya bakmaya devam etsin. Ondan sonra açmayı deneyebilirsin (besmele ile)
Acmayacagim garantisi var gerçi kabul ederler mi daha bilmem ama riski almayacağım

kyagizzz

80+ Bronze
Acmayacagim garantisi var gerçi kabul ederler mi daha bilmem ama riski almayacağım
Bunu yaşamamak için ek klavye öneriyorum iste. Eğer yemek yerken veya bir şey içerken oyun oynuyorsanız klavye alın bir tane kafa rahat olsun. Hem daha rahat hissedeceksiniz kendinizi

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Besmele mi hocam 😁 kurutma makinesi ile olur birde girmisken PC de temizler

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunu yaşamamak için ek klavye öneriyorum iste. Eğer yemek yerken veya bir şey içerken oyun oynuyorsanız klavye alın bir tane kafa rahat olsun. Hem daha rahat hissedeceksiniz kendinizi
hata da zaten pc başında yemek.
kalk sofrada ye yemek yeme yeri mi orası. 😅
Anne babalar böyle diyorlar ne yapalım😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamdi Beşikci
hata da zaten pc başında yemek.
kalk sofrada ye yemek yeme yeri mi orası. 😅
Anne babalar böyle diyorlar ne yapalım😅
Çay iciyordum sadece yemek yemiyordum. Yağlı parmaklarda filan klavyeye basmayı bende sevmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir sıkıntısı yok yan şekilde beklettim içinden bir sıvı da çıkmadı dediğim gibi numpad kısmında orada da + ile enter arası tuslarda yapışkan hissi var tuşları temizlersem sikinti olur mu?

Ekler

• 16431416929051784429548571614336.jpg
    16431416929051784429548571614336.jpg
    2.3 MB · Hit: 25
Top Bottom