Neler Yeni

Numpad Kısmına Çay Döküldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamdi Beşikci
Az önce dikkatsizlik sonucu acer nitro 5 in numpad kısmına çay döküldü. Hemen elektriği kestim fakat batarya içinde olduğundan cikartmadim. Şu an peçete üstünde yan şekilde duruyor ne yapmamı tavsiye edersiniz. Tahminen şarj yuvası ve 1 adet usb port sikinti çıkartacak çünkü o kısma döküldü

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
ben aynı yere didi dökmüştüm şekerli şekerli , ilk zamanlar yapış yapıştı şuan cayır cayır

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
pirinç olayı doğru. nemi alır. suya düşen telefonumu içine atıp 1 gün bekletince düzeldiği doğrudur. :kedi:
çay şekerliyse yapış yapış olur. zamanla geçse bile toz yapışınca çıkması zor olur. tuşları çıkarıp temizlemeniz mümkün mü? :unsure:
fakat laptop nasıl sökülüp temizlenir bilmiyorsanız kurcalamanızı tavsiye etmem. servise götürün hallederler. :blobdance:

pirinç nemi çeker bilmiyorsan diye yardım edelim diyoruz burda ters ters konuşup ucubelik yapmayın
O lafı sana iade ediyorum densiz karşındakini ***** mı zannettin kullandığın kelimenin anlamına bak ondan sonra yaz oraya. Pirinç nemi çeker herkes biliyor. Ama temas edebildiği yerdeki nemi.

Top Bottom