Neler Yeni

Numpad Kısmına Çay Döküldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamdi Beşikci
Az önce dikkatsizlik sonucu acer nitro 5 in numpad kısmına çay döküldü. Hemen elektriği kestim fakat batarya içinde olduğundan cikartmadim. Şu an peçete üstünde yan şekilde duruyor ne yapmamı tavsiye edersiniz. Tahminen şarj yuvası ve 1 adet usb port sikinti çıkartacak çünkü o kısma döküldü

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
ben aynı yere didi dökmüştüm şekerli şekerli , ilk zamanlar yapış yapıştı şuan cayır cayır

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
pirinç olayı doğru. nemi alır. suya düşen telefonumu içine atıp 1 gün bekletince düzeldiği doğrudur. :kedi:
çay şekerliyse yapış yapış olur. zamanla geçse bile toz yapışınca çıkması zor olur. tuşları çıkarıp temizlemeniz mümkün mü? :unsure:
fakat laptop nasıl sökülüp temizlenir bilmiyorsanız kurcalamanızı tavsiye etmem. servise götürün hallederler. :blobdance:

pirinç nemi çeker bilmiyorsan diye yardım edelim diyoruz burda ters ters konuşup ucubelik yapmayın
O lafı sana iade ediyorum densiz karşındakini ***** mı zannettin kullandığın kelimenin anlamına bak ondan sonra yaz oraya. Pirinç nemi çeker herkes biliyor. Ama temas edebildiği yerdeki nemi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,135
Üyeler
166,162
Son üye
arnoldin
Top Bottom