Neler Yeni

Yardım Nuphy stok mu bekleyim asusu mu çekeyim beyler ?

Mustifa

80+ Bronze

Bu da güzel klavye. Hem fiyat olarak ikisinden de uygun.

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu da güzel klavye. Hem fiyat olarak ikisinden de uygun.
https://www.gaming.gen.tr/kategori/...erby=price&markalar=akko&klavye-tipi=manyetik bunlara da bakabilirsin ben de yeni aldım çok hoşuma gitti gerçekten çok kaliteli bir marka benim aldığım m1 v5 klavye alüminyum kasa neredeyse 2 kilo
Beyler çok teşekkür ederim fakat ben e-spor düzeyinde gecikmesi düşük bir klavye arayışında olduğum için bu iki klavyeyi bulabildim. Şuan en hızlı klavyeler onlar yani. İkisinden birini alacam kesin kararlıyım. Bu doğrultuda fikir verir misiniz rica etsem

ArdaBerkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arda Orak
benim attığım da manyetik switchli klavyeler 1msden düşük gecikme değerlerine sahip araştırmanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1745535950204.png

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Emin
Beyler çok teşekkür ederim fakat ben e-spor düzeyinde gecikmesi düşük bir klavye arayışında olduğum için bu iki klavyeyi bulabildim. Şuan en hızlı klavyeler onlar yani. İkisinden birini alacam kesin kararlıyım. Bu doğrultuda fikir verir misiniz rica etsem
gecikme için wooting ve sikakeyb bakabilirsin sikakeyb castle hm80 wootingi bile geçiyordu tepkime olarak

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gecikme için wooting ve sikakeyb bakabilirsin sikakeyb castle hm80 wootingi bile geçiyordu tepkime olarak
Hocam wootingi sıfır alamıyorum onu geç. Sikayı düşündüm fakat wooting 60'ı geçiyor 80'i değil. Fakat bu benim atmış olduğum nuphy ve asus wooting 80he'den sonraki en hızlı klavyeler. İkisinden birini kesin alacam da hangisini alsam bilemedim.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Emin
Hocam wootingi sıfır alamıyorum onu geç. Sikayı düşündüm fakat wooting 60'ı geçiyor 80'i değil. Fakat bu benim atmış olduğum nuphy ve asus wooting 80he'den sonraki en hızlı klavyeler. İkisinden birini kesin alacam da hangisini alsam bilemedim.
sabırlıyım stok beklerim dersen nuphy bekle bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
ömer faruk
dostum aynı mevzu için belki 6 7. kez konu açıyorsun söylenecek her şey söylendi zaten artık bi klavye alsan da tüm forum rahatlasa

Krmm

80+ Bronze
dostum aynı mevzu için belki 6 7. kez konu açıyorsun söylenecek her şey söylendi zaten artık bi klavye alsan da tüm forum rahatlasa
Engelleyebilirsin canım benim. Bak orada üstüme tıklayıp engelle butonu var. Bırak da bunun hesabını moderatörler yapsın

Loki_0

80+ Bronze
Engelleyebilirsin canım benim. Bak orada üstüme tıklayıp engelle butonu var. Bırak da bunun hesabını moderatörler yapsın
Hocam air75 he yeni gelmiş sanırım, yada ben yeni gördüm. Kalitesine hiç bakmadım ama yeni stoklara gelmiş sanırım, bir göz at sen istersen.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm