Android Nutaku.net nedir virüs var mıdır?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Arkadaşlar merhaba, yabancı haber sitesinde geziyordum diğer taraftanda bilgisayarda oyunun başlamasını bekliyordum. Sonra oyun başladı ben telefonun ekranı açık bir şekilde yatağa bıraktım sonrasında telefonu elime aldığımda nutaku.net isimli bir adult oyun platformu gibi bişey açıktı, reklam olarak açılmış kapattım telefona girdim baktım bişey inmiş tıkladım o siteden oyun inmiş girdim 1-2 dk ne olduğunu anlamaya çalışıp sildim. Ama ben bu site zararlı mı bilmiyorum. İnternette baktım kimisi güvenli alışveriş yaptım falan filan diyor kimisi virüs falan yayıyor diyor. Kaspersky mobil sürümü ile telefonu tarattım 10 tane karantinaya Chrome download dosyasından trojen buldu, bende hepsini sildim ama içim rahat etmiyor. Neler yapabilirim bütün birikimim falan mobil bankacılik uygulamasında ve kripto hesabıma falan erisirlerse benim için sorun olur. Yardım için şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlarda dosyalar

Ekler

• Screenshot_2022-01-03-04-35-18-853_com.kms.free.jpg
    Screenshot_2022-01-03-04-35-18-853_com.kms.free.jpg
    437.6 KB · Hit: 220
  • Screenshot_2022-01-03-04-34-59-174_com.kms.free.jpg
    Screenshot_2022-01-03-04-34-59-174_com.kms.free.jpg
    442.8 KB · Hit: 220
  • Screenshot_2022-01-03-04-34-51-999_com.kms.free.jpg
    Screenshot_2022-01-03-04-34-51-999_com.kms.free.jpg
    446.7 KB · Hit: 193
Son düzenleme:
Nutaku hentai oyun sitesidir, kripto hesabınız 2FA ile korunduğunu için bir sıkıntı çıkarmaz

kendini garantiye almak için şifrelerini bir kağıda yazıp, telefondaki önemli fotoğraf vb dosyalarının yedeğini alıp sim kartını çıkartıp telefonuna hard format atmanı öneririm. sıfırdan temiz kurulum yapar ve yedeklerini taratmadan tekrar telefonuna yüklemezsen bir problem çıkmaz diye düşünüyorum. ben yeni telefon aldığımdan beri güvenlik gereği bankacılık ve benzeri önemli uygulamalarımı her gün kullanmadığım eski telefonumda tutuyorum.

kendini garantiye almak için şifrelerini bir kağıda yazıp, telefondaki önemli fotoğraf vb dosyalarının yedeğini alıp sim kartını çıkartıp telefonuna hard format atmanı öneririm. sıfırdan temiz kurulum yapar ve yedeklerini taratmadan tekrar telefonuna yüklemezsen bir problem çıkmaz diye düşünüyorum. ben yeni telefon aldığımdan beri güvenlik gereği bankacılık ve benzeri önemli uygulamalarımı her gün kullanmadığım eski telefonumda tutuyorum.
Hocam uygulama hiçbir izin istemedi. Bu attığım resimlerde o uygulamaya ait zararlı bişey var mı biliyor musunuz?

Geri