Neler Yeni

🔥İndirim NUTRADE PREMIUM WHEY 33 Servis 899TL

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda
xd tavuğun hormonlarına olan etkisi uyku düzeninin etkisinden daha az
tavuğun hormonlara etkisini tavuğu yetiştirirken verdikleri ilaçların miktarı belirler. Şehirde yaşıyorsan gezen tavuğa erişim imkansızdır zararlı dediğiniz whey proteinin üretimi, ilaç ve hormon basılan tavuğun yetiştirilme sürecinden daha sağlıklı.

tavuğun hormonlara etkisini tavuğu yetiştirirken verdikleri ilaçların miktarı belirler. Şehirde yaşıyorsan gezen tavuğa erişim imkansızdır zararlı dediğiniz whey proteinin üretimi, ilaç ve hormon basılan tavuğun yetiştirilme sürecinden daha sağlıklı.
supplement firmaları beynini yıkamış

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ömer
33 Servis 900 tl eğer 66 servis seçerseniz 1850 oluyor onun yerine 2 tane 33 servis alırsanız %10 ekstra indirimle 66 servis yani 2kg premium whey 1620 tl ye geliyor volac hammedeli amino asit değerleri gayet iyi okyanustan bile ucuza geliyor
testo taylan önermiyor bu ürünü

KalWardin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Güzel
servis başına 10gr bcaa fazla değil mi? diğer markalarda böyle bir şey görmemiştim hiç. aminoasit profilinden anlayan biri yorumlasa güzel olurdu ama bu paraya bu riski ben almazdım hardline bigjoy gibi markalardan pek ucuz da değil. (konu hakkında tecrübem ya da ayrıntılı bilgim yok sadece bilindik olduğunu düşündüğüm markalardan biraz farklı görünüyor içeriği)

Top Bottom