Neler Yeni

nvdia geforce 9500 gt PUBG mobile kasma sorunu!!

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Herkese merhaba kolay gelsin ilk öncelikle.Arkadaşlar elimde eski bir sistem var ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum ancak şu anda idareten bu pc de oyun oynamak istiyorum gta 5 20-30 fps oynayabiliyorum.Fakat pubg mobile oyunun da 20 fps üstüne geçilemiyor bunun çözümü varmı dx10 desteklediği için pubg lite oynayamıyorum bir çözümü varmı tekrar teşekkürler::)

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bu çok eski bir kart güçsüz.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu çok eski bir kart güçsüz.
Bir çözümü var mı peki 30 fps ye bile razıyım şimdilik zaten ya ekran kartı değişicek birazdaha idare etsin diye yada komple sistem değiştireceğim şimdilik idareten kurtarmaz mı ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Herkese merhaba kolay gelsin ilk öncelikle.Arkadaşlar elimde eski bir sistem var ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum ancak şu anda idareten bu PC de oyun oynamak istiyorum gta 5 20-30 fps oynayabiliyorum.Fakat PUBG mobile oyunun da 20 fps üstüne geçilemiyor bunun çözümü varmı dx10 desteklediği için PUBG lite oynayamıyorum bir çözümü varmı tekrar teşekkürler::)
pubg mobile bir emulator loduğu için kasacak. Lite oynamayı dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
PUBG mobile bir emulator loduğu için kasacak. Lite oynamayı dene.
yazı da belirttiğim gibi ekran kartı dx 10 destekli malesef 11 olmadığı için lite oynayamıyorum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzeltiyorum fakat pubg küçük harf yazıyorum ancak büyük gözüküyor neden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
yazı da belirttiğim gibi ekran kartı dx 10 destekli malesef 11 olmadığı için lite oynayamıyorum :(

düzeltiyorum fakat PUBG küçük harf yazıyorum ancak büyük gözüküyor neden?
Bilmiyorum ve sorununa gelirsek tek düzeltme şansın ekran kartını degiştirmek.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,883
İsim
Okan Aslantaș

düzeltiyorum fakat PUBG küçük harf yazıyorum ancak büyük gözüküyor neden?
Ya aslinda oynayabilirsin fakat sonuclar hic ic acici olmuyor bende de vardi ayni ekran karti sukur sattim kurtuldum dx 11 destekleyen ac unity oyununu oynicaktim ama dx 10 destekledigi icin acilmiyordu youtubda dx 10 destekleyen kartla dx 11 oyun acma diye birsey vardi bi dosya indirip oynicagin oyunun dosyalarjnin arasina atinca aciliyordu denedim oldu acildi fakat 2 saat bekledim ve 1 kare oynadi herhalde 0.000001 fps felan aliyor olmaliydim ki oyunu en low grafiklerde hersey kapali sekilde actim bide ama gorseniz gulersiniz oyunun ayarlarina girmek 1 saatimi aldi mouse kasiyor gozukmuyordu mousu oynatiyorum 2 dk sonra ilerliyordu pc allaha emanet boyle 🤣🤣

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Ya aslinda oynayabilirsin fakat sonuclar hic ic acici olmuyor bende de vardi ayni ekran karti sukur sattim kurtuldum dx 11 destekleyen ac unity oyununu oynicaktim ama dx 10 destekledigi icin acilmiyordu youtubda dx 10 destekleyen kartla dx 11 oyun acma diye birsey vardi bi dosya indirip oynicagin oyunun dosyalarjnin arasina atinca aciliyordu denedim oldu acildi fakat 2 saat bekledim ve 1 kare oynadi herhalde 0.000001 fps felan aliyor olmaliydim ki oyunu en low grafiklerde hersey kapali sekilde actim bide ama gorseniz gulersiniz oyunun ayarlarina girmek 1 saatimi aldi mouse kasiyor gozukmuyordu mousu oynatiyorum 2 dk sonra ilerliyordu PC allaha emanet boyle 🤣🤣
Vallahi bir bende kurtulsam :( o dosyaları atma şansınız varmı bana ?

Bilmiyorum ve sorununa gelirsek tek düzeltme şansın ekran kartını degiştirmek.
anladım sağolun :( :)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,883
İsim
Okan Aslantaș
Vallahi bir bende kurtulsam :( o dosyaları atma şansınız varmı bana ?

anladım sağolun :( :)
Su videoda anlatiyor nasil yapildigi

oyun motoru grafik ayarlarını kaliteden yana değilde fps den yana ayarlarsan en azından akıcı olarak oynayabilirsin .yani grafik kalitesi dengeli iken kare hızı en yüksek veya aşırı olabilir.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
oyun motoru grafik ayarlarını kaliteden yana değilde fps den yana ayarlarsan en azından akıcı olarak oynayabilirsin .yani grafik kalitesi dengeli iken kare hızı en yüksek veya aşırı olabilir.
en düşük ayarlarda malesef:(

Top Bottom