Neler Yeni

Nvdia geforce experience fan hızı

hornella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
enes
geforce experience uygulamasında performans kısmında fan hızı manuelmi otomatikmi olmalı ? boşta iken 50 derece yük halinde 80 derecelerei görüyor sizce ne yapmalıyım ?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
geforce experience uygulamasında performans kısmında fan hızı manuelmi otomatikmi olmalı ? boşta iken 50 derece yük halinde 80 derecelerei görüyor sizce ne yapmalıyım ?
Afterburner'dan ayarlamanı tavsiye ederim, benimki auto ayarlarda 58 derecelere kadar fan açmıyordu, ayarladım ve masaüstünde 40 dereceye kadar düşürdüm

Ekler

• resim_2021-05-03_103346.png
    resim_2021-05-03_103346.png
    6.6 KB · Hit: 421

hornella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Afterburner'dan ayarlamanı tavsiye ederim, benimki auto ayarlarda 58 derecelere kadar fan açmıyordu, ayarladım ve masaüstünde 40 dereceye kadar düşürdüm
teşekkür ederim afterburnerden yüzde kaç yapmam lazım fan hızını peki ?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
teşekkür ederim afterburnerden yüzde kaç yapmam lazım fan hızını peki ?
yüzde ile ayarlarsan daima o yüzde de çalışır ama ayarlar kısmındaki fan kısmından deneye deneye fan sesi seni rahatsız etmeyene kadar ayarlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüzde ile ayarlarsan daima o yüzde de çalışır ama ayarlar kısmındaki fan kısmından deneye deneye fan sesi seni rahatsız etmeyene kadar ayarlayabilirsin
kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolü'nü tiklersen açılır

hornella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolü'nü tiklersen açılır
TEŞEKKÜR EDERİM

Top Bottom