Afterburner'dan ayarlamanı tavsiye ederim, benimki auto ayarlarda 58 derecelere kadar fan açmıyordu, ayarladım ve masaüstünde 40 dereceye kadar düşürdümgeforce experience uygulamasında performans kısmında fan hızı manuelmi otomatikmi olmalı ? boşta iken 50 derece yük halinde 80 derecelerei görüyor sizce ne yapmalıyım ?
teşekkür ederim afterburnerden yüzde kaç yapmam lazım fan hızını peki ?Afterburner'dan ayarlamanı tavsiye ederim, benimki auto ayarlarda 58 derecelere kadar fan açmıyordu, ayarladım ve masaüstünde 40 dereceye kadar düşürdüm
yüzde ile ayarlarsan daima o yüzde de çalışır ama ayarlar kısmındaki fan kısmından deneye deneye fan sesi seni rahatsız etmeyene kadar ayarlayabilirsinteşekkür ederim afterburnerden yüzde kaç yapmam lazım fan hızını peki ?
kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolü'nü tiklersen açılıryüzde ile ayarlarsan daima o yüzde de çalışır ama ayarlar kısmındaki fan kısmından deneye deneye fan sesi seni rahatsız etmeyene kadar ayarlayabilirsin
TEŞEKKÜR EDERİMyüzde ile ayarlarsan daima o yüzde de çalışır ama ayarlar kısmındaki fan kısmından deneye deneye fan sesi seni rahatsız etmeyene kadar ayarlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolü'nü tiklersen açılır