Format atıp taktım kartı zatenben olsam direk format atardım en temizi
en güzelini yapmışsın, yeni kart yeni başlangıçFormat atıp taktım kartı zaten
Olum kasjajdksfkskf böyle başlangıç mı oluren güzelini yapmışsın, yeni kart yeni başlangıç
olur olur niye olmasın evrim geçirtmişsin sistemeOlum kasjajdksfkskf böyle başlangıç mı olur
Güzelim sistemi yerle yeksan ettik. Hamdolsun...olur olur niye olmasın evrim geçirtmişsin sisteme
siliniyorçıkardıktan sonra silebiliyor muyuz peki
Hafiften birkaç sorun var şu an açıkcası. Akşam tekrar test edip deneyeceğim olmazsa iade edeceğim. Kafam attı biraz zaten 3060 çekip çıkıcam gidicem gibi görünüyorUmarım sıkıntı yaşamazsın yazılımsal açıdan h.o
Wattman Yazamayan Adamlar Tüm Sıkıntının Amd Ekran Kartlarında Olduğunu Zannediyor Ya Ona Kafayı Yiyorum.umarım bu yazdıklarıma karşılaşma durumun olmaz malum amd ekran kartları biraz sıkıntılı 1 ay sonra abi oyundayım ekran siyah oldu 2 ay sonra abi bi anda oyundan attı whatman hatası mı bu 3 ay sonra amd driverlerinden hangisi sorunsuz çalışır 4 ay sonra lanet olsun amd ekran kartı aldıgıma 5 ay sonra nvidia candır
Sorunlar Nedir ? Kart Kaç Yıllık ? Sistemdeki PSU Vs. ne ? Kaç Watt ? 5.5K'ya Çekecekseniz 3060ti Çekin Bu arada. 3060'a Düşmeyin.Hafiften birkaç sorun var şu an açıkcası. Akşam tekrar test edip deneyeceğim olmazsa iade edeceğim. Kafam attı biraz zaten 3060 çekip çıkıcam gidicem gibi görünüyor
3060 güzel kart, amd gpu alıp macera aramaya gerek yokHafiften birkaç sorun var şu an açıkcası. Akşam tekrar test edip deneyeceğim olmazsa iade edeceğim. Kafam attı biraz zaten 3060 çekip çıkıcam gidicem gibi görünüyor
Kart 0, 6600'e aldım. Psu Cooler Master 650w 80+ Bronze, SSD'im de oldukça iyi. Sistemi de 2 senedir sorunsuz kullanıyordum. İlk defa dondu açıkcası. 8*2 GB Kingston 3600 Mhz Ram'im bulunuyor. Sorun ne anlamayamadım bir türlü. Belki aldığım kartta ufak tefek sorunlar vardır. İade ile yenisini talep edebiliyorum. Ne yapmalıyım?Wattman Yazamayan Adamlar Tüm Sıkıntının Amd Ekran Kartlarında Olduğunu Zannediyor Ya Ona Kafayı Yiyorum.
Dandik Everest Psu Kullanıyorsunuz, Ne Olduğu Belirsiz SSD'ler Kullanıyorsunuz. Sonra Abi Bu Kart Hata Veriyor ? Hata Veren Kart Değil Sistemin.
Nvidia Sana Bunları Bildirmiyor Diye Nvidia Tamamen Sıkıntısız Zannediyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunlar Nedir ? Kart Kaç Yıllık ? Sistemdeki PSU Vs. ne ? Kaç Watt ? 5.5K'ya Çekecekseniz 3060ti Çekin Bu arada. 3060'a Düşmeyin.
AMD'nin grafik kart uygulaması da bence çok kötü. Bir sürü teknoloji eklemişler fakat hiçbiri gerçekten optimim seviyede çalışmıyor. Freesync dışında hepsi kapalı. CS'yi tam ekran yapmak için dakikalarca uğraştım. Alt tab yapınca oyun tekrar black bar oluyordu. Çok ilginç bir sistemleri var açıkcası. Crosshair'in etrafındaki kırmızılıkları hala çözemedim zaten.3060 güzel kart, amd gpu alıp macera aramaya gerek yok