Neler Yeni

Nvıda kontrol paneli ekran kısmı yok

RedBuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Léon
Merhaba laptop aldım ama daha önceki masaüstü sistemimde nvıdıa denetim masasında ekran özellikleri gibi şeylerde çıkardı bunda çıkmadı yardımcı olabilecek varmı aşağı temsili fotoğrafları koyucam
laptopun özellikleri şu şekilde
rtx 3050ti harici gpu
amd tm grapich dahili gpu
ryzen 5 5600h
16 gb ram

Ekler

• ssdad.PNG
    ssdad.PNG
    2.6 KB · Hit: 20
  • ssss.PNG
    ssss.PNG
    30 KB · Hit: 22

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Merhaba laptop aldım ama daha önceki masaüstü sistemimde nvıdıa denetim masasında ekran özellikleri gibi şeylerde çıkardı bunda çıkmadı yardımcı olabilecek varmı aşağı temsili fotoğrafları koyucam
rtx 3050ti harici gpu
ryzen 5 5600h
16 gb ram
WHQL yazılım olmadığından dolayı böyle gösteriyor olabilir büyük ihtimalle nvidia geforce experience kuruludur ondan böyledir.

Kadir_1987

80+ Silver
rtx 3050ti harici gpu
ryzen 5 5600h
16 gb ram
Microsoft Store'a girin ve oradan Nvidia Control Panel'i indirin.

RedBuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Léon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Microsoft Store'a girin ve oradan Nvidia Control Panel'i indirin.
Panel var zaten panelde ekran yok onu diyorum resimlere baksana
Mesaj otomatik birleştirildi:

WHQL yazılım olmadığından dolayı böyle gösteriyor olabilir büyük ihtimalle nvidia geforce experience kuruludur ondan böyledir.
Experience ve kontrol paneli 2 side yüklü amd control panelide yüklü dahili kart için

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Panel var zaten panelde ekran yok onu diyorum resimlere baksana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Experience ve kontrol paneli 2 side yüklü amd control panelide yüklü dahili kart için
Windowsun kendi güncelleştirmeler ile yüklediği WHQL driver'ı varken bende o ayarların hepsi var fakat nvidia geforce experience yükleyince ordan bidaha ayar yapamıyorum bende göstermiyor senkinkisi gibi bu yüzden dolayı sadece WHQL windowstaki güncelleştirmeler ile otomatik driver kurarsa o ayarlar gelebilir. Bende bu şekilde gösteriyor driverı kaldırın windows driverı yüklesin ben bu şekilde yapmıştım belki sizdede işe yarıyabilir.

Top Bottom