C Cihan gön 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 48 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Cihan gön 28 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar cs go için nvidea ayarlarından freestyle ayarı açılmıyor sürekli hata alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar cs go için nvidea ayarlarından freestyle ayarı açılmıyor sürekli hata alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
DeH$et 80+ Silver Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 2,346 7 Mayıs 2021 #2 Cihan gön yazmış: Arkadaşlar cs go için nvidea ayarlarından freestyle ayarı açılmıyor sürekli hata alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Hidrayi çağır o anlar
Cihan gön yazmış: Arkadaşlar cs go için nvidea ayarlarından freestyle ayarı açılmıyor sürekli hata alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Hidrayi çağır o anlar
C Cihan gön 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 48 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Cihan gön 15 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KaanKatırcı yazmış: Hidrayi çağır o anlar Devamı için tıklayın... Freestyle da şaibe mi