yüksek ayarlarda ise normal mediumda oyna o ekran kartı oyle high larda oyun oynanacak bir kart değil.i5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum. “ÇAlıntıyı görüntüleok yüksek ayarlarda
Assassins Creed Odyssey”
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son ayarın bir önceki
dostum valorant gta 5 cs go gibi oyunlarda FPS değerlerin nedir ?i5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum. “ÇAlıntıyı görüntüleok yüksek ayarlarda
Assassins Creed Odyssey”
Son ayarın bir önceki
Aynı problem @keremcnsz24 'de de olmuştu.Diğer oyunlarda normal mi? Zira yanlış hatırlamıyorsam AC:Odyssey'de optimizasyon sorunu vardı ki baktığımda darboğaz var.
Darboğaz var sistemde benceyüksek ayarlarda ise normal mediumda oyna o ekran kartı oyle high larda oyun oynanacak bir kart değil.
1660 Super ekran kartı Odyssey'i ultra ayarlarda 40-50FPS oynatabilmekte. Güçlü bir karttır. Very High testlerine bakarsak 60fps sabit vermekte.yüksek ayarlarda ise normal mediumda oyna o ekran kartı oyle high larda oyun oynanacak bir kart değil.
işin tuhaf kısmı 10400f nasıl 1660 supere darboğaz yaparHocam ben 590 ile aynı oyunda full high ayarlarda 105 FPS ortalama alıyorum.
Darboğaz var sistemde bence
o nası bir darboğazdır %37 kullanım ne ohai5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum. “ÇAlıntıyı görüntüleok yüksek ayarlarda
Assassins Creed Odyssey”
Son ayarın bir önceki
cidden anlayamadım bende 10400f nasıl darboğaz yapabilir ki 1660 super ileo nası bir darboğazdır %37 kullanım ne oha
sen mahallle bilgisayarcısına filan gönderdiysen parçaları götürmüş ben diyim i5 10400f o ekran kartını beslemek için %88 yüke girmez ve o ekran kartıda %87 yüklü i5 10400f in görüntüsü %37 ile yansıtamaz imkansız parçaları birisi tırtıklamış g.oi5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum. “ÇAlıntıyı görüntüleok yüksek ayarlarda
Assassins Creed Odyssey”
Son ayarın bir önceki
Hocam ayni durumu bende yaşadım. Monitorunuzun hz si yüksekse oyun ayarlarından hz yi monitorunuzun hz sine esitler misiniz?i5-10400f ve 1660 super gaming x ile çok düşük fps alıyorum. “ÇAlıntıyı görüntüleok yüksek ayarlarda
Assassins Creed Odyssey”
Son ayarın bir önceki
GTAV girdim şuan böyledostum valorant gta 5 cs go gibi oyunlarda FPS değerlerin nedir ?