Neler Yeni

PUBG DÜŞÜK AYARLAR DÜŞÜK FPS PROBLEMİ

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
dostum arkadaşımda aynı özelliklerde sistem var aynı şehirdeyiz duo giriyoruz aynı yerde yan yana bakıyoruz o 200 fps alıyor ben 70 bu neden oluyor onu soruyorum
Biosta xmp ve cbp açık mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Atlas
Hocam diğer oyunlarda arkadaşınıza göre fps değerleri arasında ne kadar fark var bunu bi ölçebilir misiniz? Siz farketmeseniz bile belki sizden daha yüksek değerler alıyordur . Bunu netleştirelim eğer bu şekilde ise ya kartta sorun var yada psuda yeteri güç vermiyor ikinizinde sistem özelliklerini tam olarak belirtebilir misin ayrıca.
Birazdan f1 23 'e geçecez zaten orada test ederim. Aynı olanları yazıyorum şimdi R5 5600 + 4060 600w psu anakartlar gigabyte ekran kartları gigabyte tek fark onda 16 gb ram var bende 32 gb ram var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ÖMER FARUK TENK
anakartınıza göre youtube de videosu olması lazım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Birazdan f1 23 'e geçecez zaten orada test ederim. Aynı olanları yazıyorum şimdi R5 5600 + 4060 600w psu anakartlar gigabyte ekran kartları gigabyte tek fark onda 16 gb ram var bende 32 gb ram var.
Aaa hocam ramlerinizin hepsi aynı marka model mi aynı hız ve gecikme değerlerine mi sahip. Bu çok önemli bir unsur. fpsinizi düşüren şey bu olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Atlas
Aaa hocam ramlerinizin hepsi aynı marka model mi aynı hız ve gecikme değerlerine mi sahip. Bu çok önemli bir unsur. fpsinizi düşüren şey bu olabilir.
dual olarak aldım sonradan ekleme falan değil aynı sürümden aynı marka aynı mhz aynı cl değerine sahip ramler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam diğer oyunlarda arkadaşınıza göre fps değerleri arasında ne kadar fark var bunu bi ölçebilir misiniz? Siz farketmeseniz bile belki sizden daha yüksek değerler alıyordur . Bunu netleştirelim eğer bu şekilde ise ya kartta sorun var yada psuda yeteri güç vermiyor ikinizinde sistem özelliklerini tam olarak belirtebilir misin ayrıca.
Dostum diğer oyunlarda akıcıydı ama şimdiye kadar ölçmek hiç aklıma gelmedi bi tek pubgde oluyor sanıyordum yok genel olarak bi sorun var sistemimde. F1 23 oynuyoruz şimdi yine arada 100 fps var. ben 140 alıyorum en düşük ayarlarda çocuk 220 altı görmüyor. sorun ne olabilir cidden?

Son düzenleme:

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
dual olarak aldım sonradan ekleme falan değil aynı sürümden aynı marka aynı mhz aynı cl değerine sahip ramler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum diğer oyunlarda akıcıydı ama şimdiye kadar ölçmek hiç aklıma gelmedi bi tek pubgde oluyor sanıyordum yok genel olarak bi sorun var sistemimde. F1 23 oynuyoruz şimdi yine arada 100 fps var. ben 140 alıyorum en düşük ayarlarda çocuk 220 altı görmüyor. sorun ne olabilir cidden?
Hocam dediğim gibi ekran kartınızda bir problem var yada psuda . Şu şekilde yapın Arkadaşınızla furmark stress testi yapın ekran kartlarına fps değerlerini karşılaştırın. Eğer farklı değerler alıyorsanız varsa garantiye başvurun. Eğer yoksa ve eliniz yatkınsa arkadaşınızın ekran kartını kendi pcnize takıp değerler onun pc ile aynımı kontrol edin. Aynı ise sizin ekran kartı sıkıntılıdır. Ha yine düşük fps veriyorsa onun kasaya göre psu sıkıntılıdır. Ancak deneyerek bunu anlayabilirsiniz. Sorularınızı burdan sorun elimden geldiğince cevaplarım.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Top Bottom