Neler Yeni

Nvidia 466.27 sürüm sürücü sorunu

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Nvidia 466.27 sürüm sürücülerini kullanıp,sesi hoparlöre verince hışırtı sesde kasma yavaşlama sorunu yaşayan varmı ?

Aynı zamanda bilgisayar bazen siyah ekrana geçip görüntü gitmesi yaşayıp ekran kartının fanlarının dönemye başlayıp bi süre sonra bilgisayarın reset atma durumunu yaşayan varmı ? Sürücü kaynaklı bir sorun.

Kart : MSİ GTX 1650 SÜPER GAMİNG X

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Nvidia 466.27 sürüm sürücülerini kullanıp,sesi hoparlöre verince hışırtı sesde kasma yavaşlama sorunu yaşayan varmı ?

Aynı zamanda bilgisayar bazen siyah ekrana geçip görüntü gitmesi yaşayıp ekran kartının fanlarının dönemye başlayıp bi süre sonra bilgisayarın reset atma durumunu yaşayan varmı ? Sürücü kaynaklı bir sorun.

Kart : MSİ GTX 1650 SÜPER GAMİNG X
bilgim yok o konuda fakat eğer gelen güncellemeyi yaptıysanız o konularda güncelleme gelince direk kurmayın ki sorun yaşamayın 1 ay sonra kurun yeni gelen güncellemeleri ddu ile kaldırıp bir önceki sürüme geçin eğer dediğim gibiyse hiç uğraşmadan

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Klasik wattman hatasının Nvidia versiyonu :)

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgim yok o konuda fakat eğer gelen güncellemeyi yaptıysanız o konularda güncelleme gelince direk kurmayın ki sorun yaşamayın 1 ay sonra kurun yeni gelen güncellemeleri ddu ile kaldırıp bir önceki sürüme geçin eğer dediğim gibiyse hiç uğraşmadan
bende şuan eski bir sürücü kurmayı deniyorum bakalım

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
bende şuan eski bir sürücü kurmayı deniyorum bakalım
en mantıklısı o bende gelen updateleri yapmıyorum daha önce format atmak için uğraştırdığı bile oldu bu konudan çok başım ağrıdı

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Bende şu an o sürümü kullanıyorum öyle bir sorun olmadı bende ddu ile silip tekrar yüklemek veya bi önce ki sürücüyü yüklemek işe yarayabilir.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en mantıklısı o bende gelen updateleri yapmıyorum daha önce format atmak için uğraştırdığı bile oldu bu konudan çok başım ağrıdı
evet bakalım deniyorum,aklınızda bulunsun eğer tekrar karşılaşırsanız sürücüyü ddu programı ile kaldırın baştan aşağı temizliyor formata gerek kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klasik wattman hatasının Nvidia versiyonu :)
evet tamda öyle :) ama bu hata geçmezse kartta sorun olduğununda işareti olabiliyor :)

Bende şu an o sürümü kullanıyorum öyle bir sorun olmadı bende ddu ile silip tekrar yüklemek veya bi önce ki sürücüyü yüklemek işe yarayabilir.
vallahi anlamadım inşallah kartta sorun yoktur garantiyle uğraşmam :)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
evet bakalım deniyorum,aklınızda bulunsun eğer tekrar karşılaşırsanız sürücüyü ddu programı ile kaldırın baştan aşağı temizliyor formata gerek kalmaz

evet tamda öyle :) ama bu hata geçmezse kartta sorun olduğununda işareti olabiliyor :)

vallahi anlamadım inşallah kartta sorun yoktur garantiyle uğraşmam :)
o zamanlar bilmiyordum ddu yu yeni yeni öğrendim sayılır :)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
evet tamda öyle :) ama bu hata geçmezse kartta sorun olduğununda işareti olabiliyor
Ddu ile driverleri silip bir önceki sürüme geç düzelmez ise şüphelenebilirsin ama muhtemelen düzelir.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
ÇÖZÜLDÜ !

Kartı dikey koymak için holder aparayı için kullandığım PCI uzatma kablosunda arıza oluşmuş.Bu nedenle iletişim sorunu yapıyordu büyük ihtimalle kartı kurtardık şükür :)

Top Bottom