Nvidia app Epic Gamesten indirdiğim oyunu görmüyor

Ritual

80+
Reaksiyon skoru
1
Epic Gamesten Ready Or Not indirdim ama nvidia appte yeni oyun ekleme kısmında bi türlü oyunu görmüyor. Nvidia appi silip yükledim dosya konumunu seçtim çoğu şeyi denedim ama bir türlü bu oyunu ekleyemiyorum. Sistemimde 4060(laptop) GPU var dlls4 ü aktif etmek istiyorum şahsen ama yapamıyorum.

manuelde de mi görünmüyor
1765578058685.webp

Hocam ordan ekliyorum oyunu başlatan dosyayı ama "program optimizasyon işlemini desteklemiyor" hatası alıyorum. Oyunun dosya konumunu, epic gamesin dosya konumu ekleyip defalarca tarattım manuel ekledim ama gene aynı sorun.

Oyun çok eski DirectX sürümü, OpenGL veya Vulkan ile çalışıyorsa uyumsuz oluyor, bundan dolayı algılamaması normal, büyük ihtimalle Vulkan'da çalışıyordur.

nvidia kendi sitesinde desteklenen oyunlar kısmıda var hocam görmesi lazım aslında otomatik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steamden oynayan arkadaşlarım var onlarda gözüküyor sorunda bu işte :D
Oyun çok eski DirectX sürümü, OpenGL veya Vulkan ile çalışıyorsa uyumsuz oluyor, bundan dolayı algılamaması normal, büyük ihtimalle Vulkan'da çalışıyordur.

Steamden oynayan arkadaşlarım var onlarda gözüküyor sorunda bu işte :D
Ben, dediğin sorunu genelde eski oyunlarda yaşıyorum, eski oyunlarda eski DirectX sürümü veya Vulkan kullananlar oluyor, bu yüzden otomatik algılamıyor, kendim program ekle dersem de dediğin gibi oluyor ve hiçbir ayar yapılamıyor, bu yüzden ben de smoot motion açamıyordum. O yüzden aklıma ilk bu ihtimaller geldi.

Ben, dediğin sorunu genelde eski oyunlarda yaşıyorum, eski oyunlarda eski DirectX sürümü veya Vulkan kullananlar oluyor, bu yüzden otomatik algılamıyor, kendim program ekle dersem de dediğin gibi oluyor ve hiçbir ayar yapılamıyor, bu yüzden ben de smoot motion açamıyordum. O yüzden aklıma ilk bu ihtimaller geldi.
Hocam baktım directX seçme diye bir seçenek yok epicten oyunu başlatma ayarlarına -dx12 yazdım ama gene bir değişiklik yok.

Hocam baktım directX seçme diye bir seçenek yok epicten oyunu başlatma ayarlarına -dx12 yazdım ama gene bir değişiklik yok.
Belki oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak işe yarayabilir. Hatta istersen önce exe dosyasını sil, öyle doğrulat, baştan indirsin exe'yi de.

Belki oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak işe yarayabilir. Hatta istersen önce exe dosyasını sil, öyle doğrulat, baştan indirsin exe'yi de.
Şuan denedim gene algılamadı. Anlamıyorum steamden indirmekle epicten indirmek arasında bir fark olmaması lazım oyunun dosyalarını farklı falan mı indiriyor bu epic. Aynı oyun dosyalarını steamden inidirince algılaması epicten indirince algılamaması. Epic gamesten soğutuyor beni bu durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,925
Üyeler
187,119
Son üye
Thenord11
Geri