Neler Yeni

Nvidia App ne durumda ? Kurulmalı mı ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar herkese selam, her yönden optimize bir sistem kullanıyorum ve ekran kartı tarafında ise bugüne kadar ne geforce experience ne de Nvidia App kullandım.
Nvcleanstall programı ile telemetrilerden ve tüm bu ek özelliklerden arındırılmış sade driver kurup yoluma devam ediyorum. Çokta stabil oynuyorum açıkçası. Fakat bu son günlerde yeni çıkan bazı özellikleri kullanabilmek için Nvidia App kurulu olması gerekiyormuş sanırım. Nvidia App'in şuan oyunlarda %1 ve %0.1 FPS'lere nasıl bir etki ettiğini test eden varmı ? Normal bir kullanıcı iseniz ve sadece FPS değerine bakıyorsanız farkı anlayamazsınız zaten. Programın ne kadar stabil ve arka planda çalışırken etki etmediğini öğrenmek istiyorum.

İyi forumlar...

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ahmet
Artık sanırım ikisi de tek uygulama olması lazım. Geforce expreance değil artık uygulamanın adı güncelleyince değişiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Yuzarsef
Sade olarak kullanmakla da çok bi farkı yok ama bende fark ettiriyor laptop olduğu için.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sade olarak kullanmakla da çok bi farkı yok ama bende fark ettiriyor laptop olduğu için.
Yani az da olsa performans düşüşü yaşatıyor mu diyorsunuz hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık sanırım ikisi de tek uygulama olması lazım. Geforce expreance değil artık uygulamanın adı güncelleyince değişiyor.
Evet öyleymiş , ben sadece driver kuruyorum nvidia ile ilgili başka hiçbir şey olmuyor sistemde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Yuzarsef
Yani az da olsa performans düşüşü yaşatıyor mu diyorsunuz hocam ?
Düşüş demeyimde düz driver varken oyundan stabil gta 5 de 144 fps görürken uygulamayı kurunca 90 fps 100 fps civarında oluyor nedenini asla anlamıyorum. Fakat cs2 de falan da fps arttırıyor kısaca laptop değil de kasa olsa kurmam çok değişik bir uygulama. Tek artısı grafikler daha canlı geliyor bana kalite vs olsun daha iyi oluyor.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşüş demeyimde düz driver varken oyundan stabil gta 5 de 144 fps görürken uygulamayı kurunca 90 fps 100 fps civarında oluyor nedenini asla anlamıyorum. Fakat cs2 de falan da fps arttırıyor kısaca laptop değil de kasa olsa kurmam çok değişik bir uygulama. Tek artısı grafikler daha canlı geliyor bana kalite vs olsun daha iyi oluyor.
O halde ben hiç bulaşmayayım hocam , o FPS düşüşü ayarlarda ''Oyun Filtreleri ve Fotoğraf Modu'' ayarını kapatınca geçiyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,127
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna