NVIDIA APP Tüm Desteklenen Oyunlarda DLSS4 Aktif Et!

Preset K seçince en son sürüme güncelliyor
Güncellemiyor işte hocam o sadece preset ayarı. Yeni çıkmış bir oyunda zaten en güncel DLSS sürümü olabilir ona lafım yok ama eski oyunlarda app üzerinden preset seçince DLSS dosyası güncellenmiyor, direkt oyun klasöründen DLSS dosya versiyonunu kontrol edebilirsiniz.

Güncellemiyor işte hocam o sadece preset ayarı. Yeni çıkmış bir oyunda zaten en güncel DLSS sürümü olabilir ona lafım yok ama eski oyunlarda app üzerinden preset seçince DLSS dosyası güncellenmiyor, direkt oyun klasöründen DLSS dosya versiyonunu kontrol edebilirsiniz.
1755894174077.webp

C:\ProgramData\NVIDIA\NGX\models\dlss_override\versions\20316928\files\160_E658700

Dostum bu konuma git gir TXT dosyasına kendin gör

txt dosyası Override DLSS yani APP de geçersiz kılarsan bu sürüme yükseltirim diyor. Ayrıca redditte araştır bana inanmıyorsan :D yine söylüyorum, dosya değiştirmek bu güncellemeden sonra mantıksız oldu çünkü tek tıkla çözdü nvıdıa.

Ayrıca dlss swapper kullanmakta artık gereksiz, eğer bazı oyunlarda app den yükseltemiyorsan Nvıdıa profile inspector kullanın çok daha iyi swapper dan, ikiside olmuyorsa en son swapper, ama dediğim gibi ban yemek istiyorsanız online oyunlarda ozaman swapper yada manuel dlss sistemini kullanın.

Oyunun dosyasında görseldeki sürümü görmeme sebebin, dediğim gibi oyunun dosyasını değiştirmiyor çünkü riskli driver dosyasında bu sürümler ordan override ediyor.

Son düzenleme:
Metro exodus bunla bi oynayım

Geri