Messinin kramponu
80+ Bronze
Evet. Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi, Driverları silip indirmeyi ve format atmayı denedim ancak hiçbiri çözüm olmadı.Hatada söylenenleri yaptın mı?
En kesin yöntem DDU ile kaldırmak. Bende de yakın zamanda video kaydı alırken mikrofon sesi kaydetmiyordu. Sizin gibi denememe rağmen durum aynı olunca o şekilde çözmüştüm.Evet. Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi, Driverları silip indirmeyi ve format atmayı denedim ancak hiçbiri çözüm olmadı.
Denedim ancak işe yaramadı hocam.En kesin yöntem DDU ile kaldırmak. Bende de yakın zamanda video kaydı alırken mikrofon sesi kaydetmiyordu. Sizin gibi denememe rağmen durum aynı olunca o şekilde çözmüştüm.
Ekran kartım nvidia hocam.Sisteminiz nedir?
NVIDIA dışındaki ekran kartlarında çalışmıyor sanırım yazılım.
Selam dostum windows+r tuşuna basıp oradan msconfig yazıp giriş sağla. Ardından hizmetler yazan kutucuğa tıkla. Sol altta ki tüm microsoft hizmetlerini gizle kutucuğuna tıkla ve aşağılara doğru inip nvidia broadcasti bul. Eğer işaretli değilse işaretleyip uygula ve tamam diyip pcyi yeniden başlatır mısınBilgisayarı yeniden başlattığımda Nvidia broadcast açılmıyor ve hata alıyorum.
Hocam NVIDIA Broadcast zaten işaretli. Kapatmayı denedim ancak çözüm olmadı.Selam dostum windows+r tuşuna basıp oradan msconfig yazıp giriş sağla. Ardından hizmetler yazan kutucuğa tıkla. Sol altta ki tüm microsoft hizmetlerini gizle kutucuğuna tıkla ve aşağılara doğru inip nvidia broadcasti bul. Eğer işaretli değilse işaretleyip uygula ve tamam diyip pcyi yeniden başlatır mısın