silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bu program dedikleri gibi sadece RTX kartlarla mı çalışıyor? Eğer öyle ise en ucuz RTX 3050 laptopta bile çalışır mı?
Her yerde 2060 ve üstü olmalı demişler 3050 kesin dahil değil mi?Evet rtx olması yeterli.
Sanmıyorum öyle çok fazla ekran kartını yoracağını ya ama kullanmadığım için net bir şey de diyemem. 2060 rtxin en giriş ürünü olduğu için onun üstü yani her rtx kartta anlamında kullanılıyordur işte. Yine de sizin için bakayım 3050li laptopumdanHer yerde 2060 ve üstü olmalı demişler 3050 kesin dahil değil mi?
Bir de bu program sistem zorlayan bir yazılım mı? Biraz arka plan bulanıklaştırma biraz ses filtreleme kullansam bilgisayar çok ısınıp ses çıkarır mı? Eğer öyle olacaksa hiç bulaşmayım.
O zaman rahatlıkla RTX 3050 laptopu bu işler için alabilirim, yardımınız için teşekkür ederim.Sanmıyorum öyle çok fazla ekran kartını yoracağını ya ama kullanmadığım için net bir şey de diyemem. 2060 rtxin en giriş ürünü olduğu için onun üstü yani her rtx kartta anlamında kullanılıyordur işte. Yine de sizin için bakayım 3050li laptopumdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
@55superx çalışıyor hocam sıkıntı yok.
Rica ederim hayırlı olsun, laptop konusu için ayrı konu da açabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırız.O zaman rahatlıkla RTX 3050 laptopu bu işler için alabilirim, yardımınız için teşekkür ederim.
Laptopsa ısıtır işlemci kullanır render alıyor sonuçtaHer yerde 2060 ve üstü olmalı demişler 3050 kesin dahil değil mi?
Bir de bu program sistem zorlayan bir yazılım mı? Biraz arka plan bulanıklaştırma biraz ses filtreleme kullansam bilgisayar çok ısınıp ses çıkarır mı? Eğer öyle olacaksa hiç bulaşmayım.
İşlemci ne alaka ki? Ekran kartını kullanmıyor mu bu yazılım?Laptopsa ısıtır işlemci kullanır render alıyor sonuçta
Hocam edit programıyla karıştırdım 3060 daha iyi seçim olurdu bence kb.İşlemci ne alaka ki? Ekran kartını kullanmıyor mu bu yazılım?