Neler Yeni

Nvidia Denetim Masası 3D Ayarları

Assembly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yiğit
Nvidia denetim masası 3D ayarlarından bilgisayarı en az ısıtacak ayarları arıyorum. Laptop'um ısınıp kapanıyor bir ara ayarı tutturmuştum format attım ayarlar yine bozuldu bilgisi olan kişi yardımcı olabilirse sevinirim. İyi günler dilerim.

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    23.7 KB · Hit: 103
  • 2.PNG
    2.PNG
    25.6 KB · Hit: 87

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Nvidia denetim masası 3D ayarlarından bilgisayarı en az ısıtacak ayarları arıyorum. Laptop'um ısınıp kapanıyor bir ara ayarı tutturmuştum format attım ayarlar yine bozuldu bilgisi olan kişi yardımcı olabilirse sevinirim. İyi günler dilerim.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
bu performans arttırmak için video bunu yapınca bilgisayar daha hızlı kapanıyor ben en az ısıtacak ayarları arıyorum maalesef

Hocam zaten performans ayarları bunlar yani yaptığında ekran kartı vs ısınmaları gideriyor :)

Assembly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu performans arttırmak için video bunu yapınca bilgisayar daha hızlı kapanıyor ben en az ısıtacak ayarları arıyorum maalesef
performansı arttırdıkça bilgisayar daha hızlı kapanıyor denedim bu ayarları ama olmuyor işte ssini attığım ayarlarda 5 dk filan oynuyorum öyle kapanıyor senin dediğini yapınca direkt kapanıyor

Top Bottom