MasterChie*
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
3050tİ laptop kullanıyorum hdmı kullanıyorumMerhaba,
Ekran kartınızın modeli nedir ve DP (Display) kablosu mu kullanıyorsunuz?
Harici bir monitöre bağlıyor musunuz?3050tİ laptop kullanıyorum hdmı kullanıyorum
evet samsung g4 e bağlı fakat laptopun kendi ekranında bile bu ayarlar kısıtlı ekran kartıyla alakalı bişey ama ne çözemedimHarici bir monitöre bağlıyor musunuz?
Bağlantı yaptığınız monitöre HDMI ile bağlandığınızdan emin olun, bende 3050 li bir laptop kullanıcısıyım, Display veya Type - C kullandığımda bu sorun ile karşılaşmıştım, HDMI bağladığımda sorun düzelmişti, eğer ki sorun yine düzelmez ise sürücülerinizin tam güncel olduğuna emin olunuz, ona da emin iseniz Laptop firmanızı arayıp veya gönderip konu hakkında destek talep edebilirsiniz.Harici bir monitöre bağlıyor musunuz?
firma destek vermiyor sağolsunlar msı bu konuda .çok iyi laptop ve ekran kartlarını satıyorlar ssadece 1 senedir arıyorum kendilerini fakat afedersiniz siklemiyorlar kadın böyle bir sorun olamaz diyip kapatıyorBağlantı yaptığınız monitöre HDMI ile bağlandığınızdan emin olun, bende 3050 li bir laptop kullanıcısıyım, Display veya Type - C kullandığımda bu sorun ile karşılaşmıştım, HDMI bağladığımda sorun düzelmişti, eğer ki sorun yine düzelmez ise sürücülerinizin tam güncel olduğuna emin olunuz, ona da emin iseniz Laptop firmanızı arayıp veya gönderip konu hakkında destek talep edebilirsiniz.
Sinirinizi ve haklılığınızı anlayabilmekteyim, fakat küfür etmeye değmez, intel işlemci mi kullanıyorsunuz?firma destek vermiyor sağolsunlar msı bu konuda .çok iyi laptop ve ekran kartlarını satıyorlar ssadece 1 senedir arıyorum kendilerini fakat afedersiniz siklemiyorlar kadın böyle bir sorun olamaz diyip kapatıyor
Sinirinizi ve haklılığınızı anlayabilmekteyim, fakat küfür etmeye değmez, intel işlemci mi kullanıyorsunuz?
Eğer ki intel işlemci kullanıyor iseniz google üzerinden "İntel Support" yazarak driver yükleyiciyi indirin, eksik olan grafik sürücülerini yükleyecektir, eski driverları güncelleyecektir. (Bu işlemi de yapmıştım).
Denemekten zarar gelmez.
Eğer ki AMD kullanıyor iseniz maalesef bunun hakkında bilgi vermem yanlış olur, bilgim yoktur.
İgpuyu tamamen devre dışı bırakmanız lazım sadece dgpu çalışırsa tam erişim verir. Ayrıca intel driver support assitant indirseniz intelin kendi driver panelini de indirir oradan da ayar yapabilirsin.
olmuyorTüm hepsini güncelleyip tekrar dene, aynı durum devam eder ise bir bilene danışmanızı rica edeceğim.