Hayır silmedim ama sanırım visual studio yükledikten sonra oldu bu olaybelki silmişsinizdir nvidia kullanmıyorum pek bilmiyorum
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
Zaten yüklü ama geforce experience bile açılmıyornvidia sitesinde kendi ekran karıtnı yazıp güncel denetim masası ve geforce experienceyi indirip tam performans alabilirsin
Allah Allah visual studio ile alakası olmaması lazımHayır silmedim ama sanırım visual studio yükledikten sonra oldu bu olay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten yüklü ama geforce experience bile açılmıyor
bilmiyorum şimdi ne yanlış yönlendirmek istememDDU sürücüleri kaldırıp tekrar yüklesemmi ?
Nviddostlar neden oldu bilmiyorum ama sağ tıkla yaptıktan sonra denetim masası gözükmüyor başlat/arama kısmından açıyorum açılmıyor Alıntıyı görüntüle
dostlar neden oldu bilmiyorum ama sağ tıkla yaptıktan sonra denetim masası gözükmüyor başlat/arama kısmından açıyorum
driverlar tam değildirdostlar neden oldu bilmiyorum ama sağ tıkla yaptıktan sonra denetim masası gözükmüyor başlat/arama kısmından açıyorum açılmıyor Alıntıyı görüntüle
Nvidia driver larını sil, ardından program filesteki nvidia klasörlerinide kaldır, tekrar driver kurulumu yap