Neler Yeni

NVIDIA denetim masasında easter egg mi var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Seferhan KAYA
Ben biraz ince ayarcı biriyim, biraz da elimdeki cihazdan tam verim ve performans almayı sevdiğimden bol bol ayar dener bunların sonuçlarını karşılaştırırım. Sorum şu, benim elimde yeni alınma yaklaşık 3-4 haftalık Casper Excalibur G911 BQ70X-C var. Bu laptopta 140W RTX3070 ve i7 11800h yanında 16 GB 3200MHz RAM'ler var. Bu cihazda yine bir gece NVIDIA Denetim Masası üzerinden ayar yaptıktan sonra fark ettiğim üzere 3D hazır önayar sekmesinde dönen NVIDIA logosunun arka planında ilimunati sembolü belirdiğini fark ettim ve videoya aldım. Yaklaşık 2 saattir aktif ayar yapmaktaydım o esnada ve Denetim Masası'nın penceresini hiç kapamadan bayağı uğraştım. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur gece gece ürkütmedi değil. 🤣

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam casperin o modelini bende almayı düşünüyordum da fiyatı uçunca vazgeçtim. Bir ara zamanınız olduğunda inceleme yazar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Seferhan KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam casperin o modelini bende almayı düşünüyordum da fiyatı uçunca vazgeçtim. Bir ara zamanınız olduğunda inceleme yazar mısınız?
Hocam tekrar düşmüştü benim aldığım gibi satıcı da hepsiburada olmak üzere hepsiburada.com da 10 adet stoktaydı bitmiş. Fiyat 28k idi.

İncelemesini yazarım tabii hocam

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Ben biraz ince ayarcı biriyim, biraz da elimdeki cihazdan tam verim ve performans almayı sevdiğimden bol bol ayar dener bunların sonuçlarını karşılaştırırım. Sorum şu, benim elimde yeni alınma yaklaşık 3-4 haftalık Casper Excalibur G911 BQ70X-C var. Bu laptopta 140W RTX3070 ve i7 11800h yanında 16 GB 3200MHz RAM'ler var. Bu cihazda yine bir gece NVIDIA Denetim Masası üzerinden ayar yaptıktan sonra fark ettiğim üzere 3D hazır önayar sekmesinde dönen NVIDIA logosunun arka planında ilimunati sembolü belirdiğini fark ettim ve videoya aldım. Yaklaşık 2 saattir aktif ayar yapmaktaydım o esnada ve Denetim Masası'nın penceresini hiç kapamadan bayağı uğraştım. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur gece gece ürkütmedi değil. 🤣

Oha bayağı iyi

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam tekrar düşmüştü benim aldığım gibi satıcı da hepsiburada olmak üzere hepsiburada.com da 10 adet stoktaydı bitmiş. Fiyat 28k idi.

İncelemesini yazarım tabii hocam
32kydı ben en son baktığımda donanımcı bi abim önermişti de ben msi buldum 19a onu aldım hemen neyse 13k kara geçtim. Merakla bekliyorum incelemesini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Seferhan KAYA
hocam quanta bu modeli yapmış diyebilirim, bende bilgisayar mühendisliği kazandım ondan aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Seferhan KAYA

böyle bir konu var ben yazana kadar buraya bakabilirsin hocam detaylı test yapmış ben test yapmam kullanıcı yorumu yazarım.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

bir tek ben mi bişey fark etmedim?

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru