Hoşgeldin. İmzanı düzenler misin?Bende katılmak istiyorum bumm.
Düzenleyemiyorum ne yaparsam yapayım x karaketerden daha fazla diyor.Hoşgeldin. İmzanı düzenler misin?
Tama hocam halletim.Hoşgeldin. İmzanı düzenler misin?
Nasıl yani rx5600xt 2070s eşit değil mi (!)Merhabalar. AMD ile Nvidia çok kıyaslanıyor. Benim tercihim her zaman Nvidia olduğu için bu kulübü kurmak istedim. Nvidia ekran kartlı olan/olmayan herkes katılabilir. Bu kulüpte Nvidia ekran kartlarının artılarını,performansını vb. anlatıp kullanıcıların karar vermesini sağlayacağız. Söz konusu Bir konuda sorulan ekran kartlarından AMD olan daha iyiyse tabii ki amd'yi seçmesini söyleyeceğiz yanlış anlamayın.
Kulübe katılmak için imzanında benim gibi yazmanız gerekli (Kurucu yazmayacaksınız tabii ki )
Sen görmemişsin hocam konuyuBeni niye çağırmadınız?
Hayır be ne alaka! 2080super‘e yetişecek (!)Nasıl yani rx5600xt 2070s eşit değil mi (!)
Yalan atma bende 3 adet 3090ti super nvlink var.Ondan daha güçsüz.Sen görmemişsin hocam konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır be ne alaka! 2080super‘e yetişecek (!)
Hiç bir şey bilmiyorsun rtx 3000 serisiden bile güçlü olacakmış banada eniştemin kızının teyzesinin amcaoğlu söyledi AMD de çalışıyormuş yeni güncelleme çıkaracaklarmış (!)Sen görmemişsin hocam konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır be ne alaka! 2080super‘e yetişecek (!)