Dwayne 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,717 Dahası Reaksiyon skoru 523 İsim Dwayne Rolly 20 Mart 2024 #1 dün gelen driverı guncelledim oyun kasmaya donmaya basladı zaten bir oncekide kötüydü bu daha kötü nasıl eski sürüm drivera geri dönebiliriz
dün gelen driverı guncelledim oyun kasmaya donmaya basladı zaten bir oncekide kötüydü bu daha kötü nasıl eski sürüm drivera geri dönebiliriz
Aykut D. 80+ Gold Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 6,632 20 Mart 2024 #2 Dwayne yazmış: dün gelen driverı guncelledim oyun kasmaya donmaya basladı zaten bir oncekide kötüydü bu daha kötü nasıl eski sürüm drivera geri dönebiliriz Devamı için tıklayın... Sen o.c yaparak kullanıyordun acaba mhz ayarların ile ilgili sorun olmasın ?
Dwayne yazmış: dün gelen driverı guncelledim oyun kasmaya donmaya basladı zaten bir oncekide kötüydü bu daha kötü nasıl eski sürüm drivera geri dönebiliriz Devamı için tıklayın... Sen o.c yaparak kullanıyordun acaba mhz ayarların ile ilgili sorun olmasın ?
Dwayne 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,717 Dahası Reaksiyon skoru 523 İsim Dwayne Rolly 21 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Aykut D. yazmış: Sen o.c yaparak kullanıyordun acaba mhz ayarların ile ilgili sorun olmasın ? Devamı için tıklayın... 200 e 700 zaten hep kullandıgım ayar aldıgımdan beri bu niye sorun olsun
Aykut D. yazmış: Sen o.c yaparak kullanıyordun acaba mhz ayarların ile ilgili sorun olmasın ? Devamı için tıklayın... 200 e 700 zaten hep kullandıgım ayar aldıgımdan beri bu niye sorun olsun