Entilus 80+ Silver Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 2,249 Reaksiyon skoru 805 18 Mayıs 2023 #1 Selamlar hayırlı günler. Pc hocası sistemi elime ulaştı win fln kurdum sorun yok lakin nvidia driver yüklüyordum alttan da video açıktı. Siyah ekranda kaldı 5 6 dkdır böyle. Pcyi aç kapat yapim mi veyahut napim?
Selamlar hayırlı günler. Pc hocası sistemi elime ulaştı win fln kurdum sorun yok lakin nvidia driver yüklüyordum alttan da video açıktı. Siyah ekranda kaldı 5 6 dkdır böyle. Pcyi aç kapat yapim mi veyahut napim?
Ricciardo 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,946 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 1,967 18 Mayıs 2023 #2 Win+ctrl+shift+b denenebilir sanırım, işe yarar mı emin değilim. Daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirmeler yapabilir belki
Win+ctrl+shift+b denenebilir sanırım, işe yarar mı emin değilim. Daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirmeler yapabilir belki
Entilus 80+ Silver Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 2,249 Reaksiyon skoru 805 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ricciardo yazmış: Win+ctrl+shift+b denenebilir sanırım, işe yarar mı emin değilim. Devamı için tıklayın... Yaramadı teşekkürler
Ricciardo yazmış: Win+ctrl+shift+b denenebilir sanırım, işe yarar mı emin değilim. Devamı için tıklayın... Yaramadı teşekkürler